Takhle by měl vypadat Samsung Galaxy A9 Pro se čtyřmi zadními fotoaparáty

9
Takhle by měl vypadat Samsung Galaxy A9 Pro se čtyřmi zadními fotoaparáty
  • Nový Samsung oslní čtyřmi vertikálně orientovanými fotoaparáty
  • Pod kapotou se má zabydle procesor Snapdragon 660
  • Super AMOLED displej nabídne 6,28palcovou úhlopříčku

Samsung plánuje na 11. října tiskovou konferenci, na které se očekává představení smartphonu se čtyřmi zadními fotoaparáty. Ačkoliv to zní neuvěřitelně, pravděpodobně se takového telefonu opravdu dočkáme. Nyní unikl údajný render Samsungu Galaxy A9 Pro (Star), na kterém můžeme vidět čtveřici vertikálně orientovaných fotoaparátů na zadní straně. Vypadá to spíše jako práce v editoru fotografií, ale máme i informace o tom, co který fotoaparát bude obstarávat.

Samsung Galaxy A9 Pro
Možný vzhled Samsungu Galaxy A9 Pro

Hlavní fotoaparát má mít 24 megapixelů. Druhý fotoaparát s 8 megapixely bude podporovat 120° záběr. Třetí fotoaparát s 10 megapixely má pracovat s hloubkou ostrosti a konečně čtvrtý fotoaparát, údajně s 5 megapixely, má disponovat možností bezztrátového přiblížení. Abychom byli kompletní, čelní kamerka (mimochodem tedy již pátá na telefonu) bude mít 24 megapixelů. Informace i vzhled je však nadále nutné brát s rezervou, dokud Samsung neprozradí něco konkrétního.

Další výbava má stát na 6,28palcovém Super AMOLED displej s rozlišením Full HD+. Pod kapotou se má nacházet slušný procesor Snapdragon 660. Poslední známá informace se týká baterie s kapacitou 3 720 mAh.

Diskuze ke článku
Andrej
Jedna kamera je pre FBI, druhá pre NSA, tretia pre Zuckerberga a štvrtou si môže užívateľ odfotiť svoj obed na Instagram. Majú to premakané.
Michael
Za par měsíců bude mít Samsung telefon se zády plnými kamer ????. To bude prodejní hit.
pet
hovadina! kdyby radsi nabidli mobil bez predni kamery kterou vubec nepouzivam a bez ramecku nahore i dole! sakra uz
Areon
Podle mého to je fanouškovský počin, na obrázku je rovněž uvedené, že to je jakýsi koncept a jestli bude mezi konceptem a finálem stejný rozdíl jako bývá u automobilů, tak bude mít se štěstím foťáky 2 :P .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze