Úniky odhalují podrobnosti HTC One A9 (4× aktualizováno)

HTC neprožívá zrovna dobré časy a v letošním roce vše umocňuje také fakt, že se nedaří ani vlajkové lodi, modelu One M9. Už příští týden bychom se však mohli dočkat představení nového modelu, který dosud nesl kódové jméno Aero. Nyní se odhaluje jeho konečné jméno, vzhled i specifikace, kterými míří do střední třídy.

HTC

Aktualizováno 12. 10. 2015

Po necelém měsíci zde máme další úniky chystaného HTC One A9. Tentokrát se na telefon můžeme poměrně důkladně podívat ze všech stran. Specifikace jsou známé již od minulého měsíce a nově se pouze spekuluje o pravděpodobně chybějících stereo reproduktorech. K představení novinky by mělo dojít již v příštím týdnu, konkrétně 20. října.

Aktualizováno 24. 9. 2015

Telefon původně znám jako HTC Aero by měl nakonec nést označení HTC One A9 a proti původním informacím by neměl mířit do úplně nejvyšších pater. Podle uniklých informací je 7 mm tenký. Vybavený bude 5" displejem s FullHD rozlišením, ale uvnitř je osmijádrový Snapdragon 617 s 2 GB RAM a 16GB interním rozšiřitelným úložištěm. Telefon dostane 13Mpx zadní fotoaparát a 4 px UltraPixelovou přední kameru. Ve výbavě by však neměla chybět ani čtečka otisků prstů. O napájení se postará baterie s kapacitou 2 150 mAh.

HTC One A9

K dispozici by měl být hned v šesti barevných provedení – Acid Gold (zlatá), Opal Silver (stříbrná), Deep Garnet (vínová), Carbon Grey (tmavě šedá), Rose Gold (růžové zlato) a Cast Iron (kovově šedá).

Aktualizováno 26. 8. 2015

Po delší době opět slyšíme o údajném modelu HTC s kódovým označením Aero. Objevily se totiž snímky, na kterých má být Aero zachyceno. Jejich pravost je však diskutabilní. Na jedné fotografii je vidět velká podoba s iPhonem 6. Na druhou stranu musíme říci, že například záda iPhonu 6 jsou naopak velmi podobná HTC One (M7) a není tedy na místě HTC podezírat z kopírování. To už spíše Apple. Každopádně další informace o tajném modelu Aero k dispozici v tuto chvíli nejsou.

Aktualizováno 7. 7. 2015

Střípky skládačky jménem HTC Aero postupně přibývají. Očekávaný model, který by měl dorazit v průběhu podzimu, bude patrně útočit na mety nejvyšší. Nové spekulace hovoří o nasazení QuadHD displeje, což není vyloženě překvapením. HTC takto jemný displej již použilo například v modelech One M9+ nebo One ME. Samotný displej by pak měl být chráněn odolným sklíčkem Gorilla Glass 4. Samotné sklíčko by navíc mělo být typu 2.5D, což znamená, že bude na svých krajích mírně zakřivené, což by mělo napomáhat snadnějšímu klouzání prstu pod displeji.

Původní informace z 26. 6. 2015

Již jsme vás informovali, že prodeje vlajkového modelu One M9 nejsou nijak velké a společnost bude muset spoléhat i na další přístroje. Jedním z nich je vylepšené HTC One M9+, které by se mělo v srpnu dostat také na český trh. Objevila se však informace o dalším modelu. Jeho existenci naznačila samotná generální ředitelka Cher Wang, která na setkání s akcionáři, kde se řešilo směřování společnosti, prozradila, že se na konci roku dočkáme velmi dobře vybaveného modelu. Konkrétnější však Wang nebyla.

CEO HTC Cher Wang

Kódové označení by však dle spekulací mělo být HTC Aero. Ohledně výbavy se prozatím mnoho neví, avšak ve hře je nasazení zcela nového procesoru Qualcomm Snapdragon 820, který by měl být dostupný právě taktéž koncem roku. Tím by se případný model Aero katapultoval mezi nejvýkonnější zařízení na trhu a bylo by zajímavé sledovat, zda by HTC pomohl k lepšímu prodejním číslům.

Zdroje: phandroid.com, gsmarena.com, twitter.com, phonearena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
rrr
Sem s ním snad bude 820 o hodně lepší a nebude se přehřívat jako 810
jarda
Htc se pomalu ale jiste potapi. Nenabizi nic co by nejak zaujalo. Lopaty maji stejne jako ostatni, mozna jen lepsi stereo zvuk. Meli udelat vykonny model s 4,5 palce uhloprickou, ten tady chybi.
Hon
HTC by mělo komečně prohlédnout neustále to samé,kdby ostatní výrobci osadili na své vlajkové lodě pořádné repráky může to zabalit,ani výměna procesoru jim nepomůže nenaslouchají zakazníkům.
mrtvá žížala
posledni a marny zablesk pred uplnym koncem... Asus se zasmeje a koupi je za babku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze