Tajná Motorola Moto E: HD displej, tenké tělo a nízká cena

6

Původem americká Motorola v posledních letech často mění vlastníka. Pod krátkou nadvládou Googlu se nyní přesouván pod křídla čínského Lenova. To ji však nebrání ve vývoji a za dveřmi je údajně nový model střední třídy s tenkým tělem a velmi zajímavou výbavou.

Prozatím neznáme podobu nového modelu, který by měl nést označení Moto E, avšak ohledně výbavy se zdá být více než jasno. Unikla totiž fotografie s parametry, které by dle všech informací měly patřit právě nové Motorole. Model Moto E se zařadí do střední třídy se 4,3palcovým displejem a jemným rozlišením 1 280 × 720 pixelů. Zaujme také rozměry, které činí 124,8 × 64,8 × 6,2 milimetrů. Pokud se vše potvrdí, bude novinka patřit mezi nejtenčí telefony na trhu. I přes malou tloušťku se do těla vešla baterie s kapacitou 1 900 mAh.

Motorola Moto E

O pohon systému Android 4.4 KitKat se postará dvoujádrový procesor s taktem 1,2 GHz a 1 GB RAM. Interní paměť nabídne základní 4 GB a bude rozšiřitelná paměťovými kartami. Moto E by měl být telefonem s podporou dvou microSIM karet. Ve výbavě dále nebude scházet podpora 3G sítí, Bluetooth nebo FM rádio. Zdá se však, že na LTE již nedojde. Poslední informace hovoří o 5megapixelovém zadním fotoaparátu.

Zdroje: mobile-review.com

Diskuze ke článku
cena?
A ta cena?
sertse
Na ČR se Motorola stejně vykašle. Jako už tolik telefonů co u nás nejdou oficálně koupit - moto G, Lumia 525...
petr
Hezky tenka, urcite bude super, jako moto G kterou vlastnim
Breta
No podle těhle informací se mi Ečko už teď líbí:).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze