Tajné HTC Modrian a Samsung Omnia 7 s WP7: živé fotografie

Spolu s tím, jak se blíží oficiální uvedení OS Windows Phone 7, se objevuje čím dál více informací o chystaných telefonech s ním. Dnes vám přinášíme informace o novinkách od Samsungu a od HTC.

HTC Modrian

Tajemný telefon se dostal do rukou kolegům ze zahraničního serveru bestboyz.de. Mělo by se jednat o high-endové zařízení s velkým kapacitním WVGA (480x800 px) displejem a dvoujádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon s frekvencí 1,3GHz. Fotoaparát bude mít k dispozici LED diodu pro přisvětlení. Telefon jste mohli také vidět v reklamách na nový operační systém Windows Phone 7. Prozatím není jasné, kdy se jej chystá tchajwanský výrobce světu oficiálně představit. Velmi pravděpodobně k tomu však dojde 11.října, kdy má být WP7 oficiálně vypuštěn do světa na večírku v New Yorku.

Samsung Omnia 7

Dalším Windows Phone 7 zařízením, o kterém unikly informace, je přístroj s označením Samsung GT-i8700, o kterém jsme vás již dříve informovali. Dnes se objevila nová fotografie telefonu spolu s informací, že by měl být představen jako Samsung Omnia 7. Série Omnia byla velmi populární mezi uživateli starých Windows Mobile telefonů. Jihokorejský výrobce chce proto pravděpodobně navázat na její tradiční oblíbenost mezi uživateli i s novým OS Windows Phone 7. Telefon by měl být představen rovněž ihned po oficiálním uvedení WP7 na trh.

Aktualizováno 6.10. - nové video

zdroj: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze