Selfie OnePlus Nord má tak široký záběr, že by i selfie tyč zbledla závistí

9× aktualizováno
Selfie OnePlus Nord má tak široký záběr, že by i selfie tyč zbledla závistí
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Smartphone má nabídnout 6,5" displej s průstřelem
  • Procesorem bude Snapdragon 765G
  • Představení proběhne 21. července

Aktualizováno 14. 7. 2020

Čínský výrobce OnePlus před několika dny prozradil, že na čelní straně najdeme kromě běžné selfie kamerky také ultraširokoúhlý objektiv o rozlišení 8 megapixelů. Nyní se v krátkém videu dozvídáme, že se tento snímač pochlubí solidním rozsahem 105 °. Podle OnePlus tak již nikdy nevezmete selfie tyč do ruky.

Aktualizováno 9. 7. 2020

OnePlus na speciálním instagramovém účtu odhaluje detaily o modelu Nord. Například již víme, že bude nabízet AMOLED displej. Svým dílem přispěl také Evan Blass, který zveřejnil dva obrázky zachycující čelní a zadní stranu. V displeji můžeme spatřit podlouhlý průstřel, ve kterém má být 32megapixelový fotoaparát a 8megapixelová ultraširokoúhlá kamerka. Zadní strana nabídne 4 fotoaparáty, ale ty spíše zklamou. Hlavní 48megapixelový snímač doprovodí 8megapixelový ultraširokoúhlý objektiv, ale dále je zde jen 5megapixelový makro fotoaparát a 2megapixelový fotoaparát pro práci s hloubkou ostrosti. Premiéra proběhne 21. července.

Aktualizováno 1. 7. 2020

Počínaje dnešním dnem není žádných pochyb o tom, že uvnitř OnePlus (Z) Nord bude tepat Snapdragon 765G, což přímo potvrdili zástupci Qualcommu tweetem. Ten je sice již smazaný, ale xda-developers.com se jej podařilo zachytit. Samotný šéf OnePlus Pete Lou navíc oznámil na Instagramu, že půjde o zařízení s cenou pod hranicí 500 dolarů, tedy v přepočtu pod hranicí 14 tisíc korun s daní.

Aktualizováno 30. 6. 2020

OnePlus se podařilo vybudovat poměrně slušný zájem o chystaný model (Z) Nord a v tomto trendu hodlá pokračovat. Zítra totiž spustí předobjednávky, kde bude k dispozici 100 kusů. Hledáte háček? Vypadá to, že OnePlus neprozradí, jak bude novinka vypadat, takže budete objednávat zajíce v pytli. OnePlus o svém rozhodnutí informuje skrze oficiální účet chystané novinky na Instagramu.

OnePlus Nord

Aktualizováno 26. 6. 2020

Server androidcentral.com přinesl zajímavou informaci, kdy tvrdí, že chystaný OnePlus (Z) Nord bude nabízet duální čelní fotoaparát s vysokým rozlišením. Hlavní čelní snímač má mít 32 megapixelů a sekundovat mu má 8megapixelová ultraširokoúhlá kamerka. Vše bude řešeno formou podlouhlého průstřelu v levém horním rohu displeje.

Aktualizováno 24. 6. 2020

OnePlus Z se nakonec možná bude jmenovat OnePlus Nord a výrobce na něj láká prostřednictvím nového instagramového účtu. Na něm se budeme postupně dozvídat důležité informace. Aktuálně výrobce formou Morseova kódu oznámil, že k představení dojde během července.

Aktualizováno 2. 6. 2020

Chystaný OnePlus Z se objevil v testu Geekbench (na nějž odkázal server techboilers.com), který potvrzuje přítomnost Snapdragonu 765G a 12 GB operační paměti. V single-core testu smartphone nasbíral 612 bodů, v multi-core testu pak 1 955 bodů.

Aktualizováno 5. 5. 2020

Očekávaný model OnePlus Z, který má dorazit v červenci 2020 a představovat odlehčenou verzi OnePlus 8, má podle informací Maxe J. pohánět Snapdragon 765G. Pro ten se údajně rozhodl i Google u chystaného Pixelu 5.

Aktualizováno 30. 4. 2020 13:30

Na internet unikla další fotografie OnePlus Z. Telefon bude mít evidentně plochý displej, který velké množství uživatelů stále preferuje před různě zaoblenými obrazovkami.

Původní informace z 30. 4. 2020 9:30

Letošní vlajkové telefony čínského výrobce OnePlus přinesly špičkovou výbavu vykoupenou (na poměry této značky) vyšší prodejní cenou, což se logicky nelíbilo mnohým příznivcům značky. A právě pro ty, kteří nechtějí příliš utrácet, ale stáli by o velmi dobře odladěné prostředí OxygenOS a skvělou softwarovou podporu, je tady OnePlus Z.

Tajemný smartphone ze střední třídy by měl být podle příspěvku Maxe J. představen v červnu letošního roku. Zařízení by mělo disponovat 6,5" displejem s průstřelem pro selfie kamerku a kvůli nižší ceně dost možná i procesorem MediaTek. Níže se můžete podívat na možnou podobu telefonu. Více informací bychom se měli dozvědět v následujících týdnech.

Diskuze ke článku
anonym
No s tim Mediatekem to nebyl úplně super nápad už od začátku.
Dodo
Mediatek nebrat!
XD
Snapdragon 765G meh :/
Man
Asi rychle zjistili, že jim lidi na tak drahé teledony prdí. Tak přispěchali rychle s něčím levnějším.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze