T-Mobile se chystá omezit svoji SMS bránu

11
T-Mobile se chystá omezit svoji SMS bránu
Fotografie: T-Mobile
  • Od 24. dubna budou moci zprávy posílat jen zaregistrování
  • Získají tak další výhody, ale fakticky dojde k omezení

Bezplatnou bránu pro posílání SMS přes internet už jsme se naučili brát jako samozřejmost, ale operátorům se taková možnost nelíbí. T-Mobile se pokoušel vypnout bezplatnou bránu pro všechny už v roce 2003, ale pak se po vlně kritiky k bezplatnému posílání krátkých textových zpráv pro všechny zase vrátil.

T-Mobile

Nyní ale nejsou textovky tak důležité jako tehdy, a tak mu následující záměr nejspíše projde. Od 24. dubna totiž zprávu přes internet pošlete pouze v případě, že se přihlásíte do samoobsluhy Můj T-Mobile. Operátor v této souvislosti zmiňuje pouze výhody, jako je ukládání telefonních čísel nebo historie zpráv, ale fakticky tak dojde k omezení.

Diskuze ke článku
Adamantium
Sms jeste nekdo pouziva? Poslu asi 1 sms za mesic..
Mark Note
Mark Note
Naposledy upraveno: 9. 4. 2019 09:51
Tam jsou tarify, které vám umožní jít neomezeně na některých stránkách, které si vyberete. Například, chci neustále jít do https://hravelka.com/online-casino/ , který tarif bych měl vzít?
Ladislav Strnad
Ladislav Strnad
Asi byste se divil. Samozřejmě, že se používají. Pro mně je to jeden z kontaktních kanálů s mými zákazníky a zákaznicemi. Kdysi jsem byl u VF a tam ta brána byla značka ideál. Postupně se omezovala funkčnost, následně sms zdarma skončily. Zůstala možnost posílat smsky po přihlášení do samoobsluhy. Vyhovovalo mi to, i cenově. Pak to zrušili úplně. Byl jsem na mrtvici. Zakoupil jsem si kredit na sms.cz ale po pár letech začala být brána neudržovaná, takže jsem migroval na sms bránu Neo. Když máte měsíčně poslat deset až čtyřicet smsek, s textem kolem 300 znaků, tak se to blbě vyťukává na debilovi. Na skle a klávesnici PC to je mnohem jednodušší.
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Tak tohle jsem nepoužil už třeba 6 let. Vždycky to dovolilo poslat jen 60znakovou zprávu a připojilo to 100znakovou reklamu :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze