T-Mobile přináší Twist sadu s chytrými hodinkami pro malé děti

T-Mobile přináší Twist sadu s chytrými hodinkami pro malé děti
  • Balíček za 2 990 Kč zahrnuje hodinky, SIM kartu a 200 MB internetu po dobu šesti měsíců
  • Hodinky podporují telefonní hovory, dokáží zaznamenávat polohu a mají SOS tlačítko

Od středy 29. ledna 2020 začne T-Mobile nabízet novou službu Chytré hodinky pro děti. Jeho hodinky fungují samostatně s vlastní SIM kartou a vaše děti již nebudou potřebovat klasický mobil, aby zůstaly v kontaktu. Kromě klasického volání zpoplatněného podle nového tarifu Twist IoT umí také videohovory, hlasové zprávy nebo sledování polohy.

T-Mobile

Chytré hodinky jsou řešením například pro rodiče, jejichž děti zahájily školní docházku a začínají se osamostatňovat. „Naše chytré hodinky umožní dítěti a rodičům si kdykoliv zavolat a mít přehled o tom, co se děje. Mohou oddálit okamžik pořízení mobilního telefonu do pozdějšího věku. Používání hodinek namísto telefonu také představuje nižší riziko ztráty kontaktu s dítětem. Hodinky má dítě pořád na ruce, jen tak je jako mobil někde neodloží nebo nezapomene a hlavně je stále na příjmu,“ říká Otakar Mráz, produktový manažer chytrých řešení T-Mobile.

Hodinky umí sledovat polohu dítěte, dokáží ohlídat, zda se dítě pohybuje v očekávaném prostoru a ohlásí, pokud definovaný bezpečný okruh opustí. SOS tlačítkem může navíc dítě okamžitě své rodiče upozornit, že má problém. Další chytré vlastnosti hodinek jsou třeba fitness funkce podporující pohybovou aktivitu dětí nebo nastavení funkce „školní výuka“, kdy hodinky fungují v omezeném módu, aby si s nimi děti během školních hodin nehrály. Děti se také mohou snadno propojit navzájem – hodinky stačí přiblížit k sobě, zatřást zápěstím a nový kontakt se tím uloží.

Správu hodinek mají plně v rukou rodiče prostřednictvím aplikace, kterou si musejí pro jejich správné fungování nainstalovat. Aplikace je k dispozici pro telefony s Androidem nebo iOS. Hodinky si můžete vybrat v pastelově růžovém nebo modrém provedení. Pro T-Mobile je vyrábí čínská společnost TCL. Mají 1,3palcový displej a dvoudenní výdrž baterie s dobíjením přes micro USB konektor. V tuto chvíli jsou Chytré hodinky pro děti nabízeny v předplacené variantě. Pořizovací cena balíčku je 2 990 Kč a zahrnuje 200 MB internetu měsíčně na půl roku zdarma, poté za 75 Kč měsíčně. Zákazníci T-Mobilu si mohou hodinky v rámci Twist sady pořídit i na splátky s akontací od 1 Kč. Spotřebu kreditu i jeho čerpání dat je možné sledovat v aplikaci Můj T-Mobile, kde lze také dobíjet kredit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze