Stydí se Apple za vystupující fotoaparát u iPhonu 6? Retušuje ho

28

Vzhled nových iPhonů je asi jednou z nejkontroverznějších otázek, které se týkají nových modelů. Hlavním terčem posměšků je vystupující konstrukce fotoaparátu, která z profilu nevypadá zrovna pěkně. Na tento design pravděpodobně není pyšný ani sám Apple, jelikož jej na některých fotografiích retušuje.

Apple o novém iPhonu řekl spoustu věcí, ale nijak se nevěnoval problematice vystupujícího fotoaparátu. Ten ruší profil jak iPhonu 6, tak i iPhonu 6 Plus a kazí tak celkový dojem z designu. Na oficiálních stránkách Applu si ale můžeme všimnout, že na některých fotografiích z profilu je fotoaparát jednoduše vyretušovaný a Apple se za něj nejspíše stydí.

TIP: iPhone 6 a 6 Plus: podrobné srovnání se staršími iPhony

Co na fotografiích chybí? Samozřejmě je to fotoaparát

Na spoustě fotografií, které nejsou zaměřené na vlastnosti fotoaparátu, nebo neukazují záda z úhlu, Apple jednoduše vymazal vystupující fotoaparát. Nejedná se o jednu fotografii, ale je jich hned několik a to přímo na stránce, kde Apple vyzdvihuje přednosti svých nových iPhonů.

Zdroje: businessinsider.com, apple.com, apple.com

Diskuze ke článku
Vladimir Woloďka Petija
Vladimir Woloďka Petija
aj tak to bude najpredavanejsi telefon, uvidite.. keby som mal tie prachy, idem hned do 128 gb-vej varianty
Martin Sadový
Martin Sadový
To už se retušují vlastní rendery? :D
ano
Hmmm, ze by klamani zakaznika?
king125kg
No ak kto im za to môže, keď nemajú na poriadného dizajnéra a ženú sa za žiletkou? Mali ho urobiť 8-9mm a foťák nemusel vystupovať a ešte by sa zmestila aj lepšia baterka. No proste k o k o t i, nič viac...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze