Střední třída žije, Samsung kuchtí Galaxy J5 (2017) s Androidem 7.0

aktualizováno
15
Střední třída žije, Samsung kuchtí Galaxy J5 (2017) s Androidem 7.0
  • Samsung i v letošním roce naváže novinkami v základní řadě Galaxy J
  • Prostřední model J5 láká na 13Mpx fotoaparát či Android 7.0
  • Potěší nasazení celokovového těla

Aktualizováno 17. 5. 2017

Pomalu ale jistě se nám blíží obnova základní řady chytrých telefonů Galaxy J od Samsungu. Pomyslnou zlatou střední cestou se stane Galaxy J5 (2017), o kterém nově víme mnohem více. Například to, že bude mít celokovové tělo. Zásadně se vylepší oba fotoaparáty, a to na poli světelnosti. Čelní kamerka pak nabídne dokonce 13megapixelové rozlišení a čelní LED diodu. Dojde také na nový a výkonnější procesor s osmi jádry či čtečku otisků prstů. Nasazen již bude také sedmičkový Android Nougat.

Samsung Galaxy J5 (2017)

Kromě specifikací, které nám dávají poměrně ucelenou představu o výbavě, se můžeme podívat i na to, jak by novinka měla vypadat. Na obrázcích níže se může nacházet buď právě model Galaxy J5 (2017), nebo jeho větší bráška Galaxy J7 (2017). V každém případě by si oba telefony měly být velmi podobné a lišit se jen velikostí displeje.

Původní text z 19. 4. 2017

Jihokorejský Samsung má po letech vcelku uspořádané produktové řady a my tak víme, že řada Galaxy J sdružuje spíše ty levnější kousky. I v letošním roce se dočkáme nových přírůstků a informace včetně prvních fotografií unikají ohledně modelu Galaxy J5 (2017). Z prvních snímků je patrné, že dojde k mírné designové změně, ale oblé tvary či klávesa pod displejem zůstane zachována.

Samsung Galaxy J5 (2017) – pravděpodobná podoba

Z uniklých spekulací můžeme zmínit nasazení procesoru Exynos 7870 společně se 2GB operační pamětí. Pro vaše data bude přichystané 16GB úložiště s možností rozšíření paměťovými kartami. Již od počátku by se měl v telefonu nacházet operační systém Android 7.0 Nougat. Poslední známé informace se týkají fotoaparátů. Oba dva, tedy zadní i čelní, by měly nabízet 12megapixelové rozlišení. V tuto chvíli není zřejmé, kdy dojde k oficiálnímu představení a známá není ani cena.

Zdroje: slashleaks.com, sammobile.com, sammobile.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Troll
cena?! aspoň desítka a to bez dph.
Ondřej
A pro J5 2016 se taky kuchtí?
Dave
Počkat to nechápu tak do Áček dají Android 6 a do J Android 7 to mi hlava nebere.
Leader
Nekupovat. S6 si za podobny peníze povede líp

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze