Stahujte nový Office pro Android, už je i pro telefony

10

Pět týdnů poté, co Microsoft uvolnil preview verze kancelářských aplikací Office pro telefony s operačním systémem Android a po intenzivním testování, které zahrnovalo více než 1900 různých modelů telefonů v 83 zemích, se uživatelé dočkali finálních verzí. K dispozici tak mají aplikace Excel, PowerPoint a Word.

Microsoft na svém blogu uvádí, že během testování preview verzí získal zpětnou vazbu od tisíců uživatelů a během posledních několika týdnů byl schopen začlenit do aplikací mnoho jejich podnětů. Mezi ty, které se nakonec objevily ve finálních verzích, patří například snadnější připojení do dalších cloudových služeb, jako je Google Drive nebo Box, zlepšila se použitelnost a zjednodušila navigace v rámci aplikací.

MS Office pro Android

Kancelářský balík nabízí plnohodnotnou práci s kancelářskými dokumenty včetně takových vychytávek, jako je prezentování v PowerPointu bezdrátově přímo z telefonu nebo čtení a přidávání komentářů k dokumentům. Nicméně všechny funkce, které aplikace nabízí, využijí pouze uživatelé s předplatným Office 365. I bez něj však můžete využít prohlížení a základní editace dokumentů.

TIP: Microsoft vypustil preview balíčku Office pro telefony s Androidem

Stáhnout Microsoft Excel

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Stáhnout Microsoft PowerPoint

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Stáhnout Microsoft Word

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blogs.office.com, talkandroid.com, phandroid.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Grom51
MS Office app už tam je snad dávno ne ?
PavelD
Bohuzel jen pro Android 4.4 a vyse.
Tomáš
Dnes ráno se stáhla aktualizace. Je to moc pěkné, skvělá práce od MS :)
Petr
Nikde jsem nenašel možnost uložení do Google drive. Pouze načtení souboru, ale uložení je možné pouze do Onedrive nebo Dropboxu. Jde někomu ukládat do Google drive?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze