Stabilní VLC pro Android ke stažení

15

Po měsících, kdy byl přehrávač VLC pro Android ve fázi betverze, přišla na svět konečně jeho stabilní verze. Otestovali jsme ji a musíme říci, že se v mnohém podobá svému vzoru pro PC – přehraje skoro všechno a má široké možnosti nastavení.

VLC pro Android je ke stažení z obchodu Play. Pro ty z vás, kteří používali betaverzi, to není žádné velké překvapení, pro ty ostatní to může být zajímavý tip, pokud stále hledáte povedený přehrávač.

Jeho hlavní předností je široká podpora formátů jak video, tak audio, za všechny jmenujme MKV, MP4, AVI, MOV, Ogg, FLAC, TS, M2TS a AAC. Přehrávat můžete nejenom ze zařízení, ale i z internetového umístění. Předností přehrávače je fakt, že všechno je v něm už obsaženo a není potřeba instalovat žádné další kodeky.

Jednoduché rozhraní, ale bohaté nastavení.

V samotném přehrávači pak zaujme množství nastavení, které vám umožní přehrávat přesně tak, jak potřebujete. Samozřejmostí je pak i jednoduché ovládání jasu a hlasitosti přímo na obrazovce s videem pomocí tahů.

K přechodu od vašeho oblíbeného přehrávače (např. MX Playeru) vás VLC nejspíše nepřesvědčí, ale pokud stále hledáte, toto by mohla být ta správná volba.

Stáhnout VLC Player

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
DNA
Jen samotný vzhled je tak odpuzující, že ho ani nevyzkoušim. Ani nemam potřebu. Používam špičkový MX Player. Umí všechno perfektně, vypadá moderně a pěkně. A nemá hnusnou ikonu dopravního kužele..
Nezajima me VLC
546. clanek o VLC. Pro Android jsou desitky spickovych prehravacu, ale na Mobilenet.cz se pise jen a pouze o osklivem VLC. To vam za to plati a nebo opravdu jiny neznate?
...
bezte uz s tim VLC do..!
Radek Vlasák
Radek Vlasák
Slibovali podporu chromecastu a ta nikde, co se stalo? Pokud bych chtěl pustit video z telefonu s titulky, tak moc spolehlivých aplikací není.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze