Objevují se první snímky univerzální aplikace VLC pro Windows 10

12

Tým VideoLAN již začal pracovat na univerzální verzi oblíbeného multimediálního přehrávače VLC pro Windows 10. První odhalené snímky zobrazují jednodušší a přehlednější ovládání a atraktivní design. Přehrávač se tak po dlouhé době dočká pokroku.

Tým VideoLAN zveřejnil několik snímků připravované univerzální aplikace pro Windows 10. VLC Media Player by měl přijít s jednodušším ovládáním a líbivým designem. Snímky zobrazují prostředí přehrávání videa, ale také hudby. Šéf týmu VideoLAN ale také uvádí, že je aplikace stále ve vývoji a je co dodělávat.

Nyní ale šéf týmu přiznává, že veškeré úsilí je investováno do dalšího vývoje pro stávající verzi pro Windows 8.1 a toto je teprve první malá ochutnávka univerzální aplikace pro Windows 10. VLC Media Player je jeden z nejoblíbenějších multiplatformních přehrávačů video souborů a v současné době zvládne přehrát až 99 % různých formátů.

Stáhnout VLC Player

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: news.softpedia.com, windowscentral.com

Diskuze ke článku
Nevím
A bude to stačit? Nebo objevují se vůbec i jiné univerzální aplikace? Podle mě je jejich přínos stejně nulový.
tomas
Ms by im mohol s tim pomoct.
Superpower
Univerzálních aplikací je už spousta.
ANO
Ocenil bych, kdyby se umel nativne pripojit k sambe ..... kdyz to ti kokoti u MS nebyli doposud schopni dodelat do WP/M.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze