Správce souborů Files dorazil na Windows Phone Store

45

Tak a je konec čekání. Od dnešního dne je pro Windows Phone 8.1 k dispozici oficiální správce souborů, který byl pojmenován jednoduše Files. Můžete díky němu v klidu spravovat všechny soubory nacházející se ve vašem zařízení.

Nepřehlédněte:

File Manager neboli Správce souborů je pro mnohé uživatele důležitou aplikací. Toho si byl vědom i Microsoft a už dříve se nechal slyšet, že tuto aplikaci připravuje. Podle některých informací jsme se měli dočkat až v průběhu června, dnes však Microsoft z ničeho nic vypustil tuto aplikaci do svého obchodu Windows Phone Store.

Aplikace Files

Samotná aplikace vám dovoluje procházet, kopírovat nebo sdílet soubory uložené ve vašem zařízení. Podporuje také například vyhledávání či vytváření přehledných složek. Toto všechno jsou výhody oficiální aplikace, která je také svižnější oproti alternativám třetích stran. Pokud tedy vlastníte zařízení s nejnovějším operačním systémem Windows Phone 8.1, neváhejte si tuto aplikaci vyzkoušet.

Stáhnout Files

Zdroje: fonearena.com, windowsphone.com

Diskuze ke článku
Jakub
Skvělé! S čím nás budou "androiďáci" dissovat teď? Že nemáme tolik aplikací? Aspoň z nich většina funguje - viz. Youtube - Mytube
Marty
Mam WP8 již skoro rok, presel jsem z evo3D na Lumii 920. Tenhle správce mi chyběl. Již mam WP8.1, jsem nadseny a k androidu už se zrejme nevratim. WP mě plne uspokojuje, ani jednou systém nezavrávoral, natož aby spadl. Aplikace ve storu jsou kvalitnější než na androidu. Android jsem měl tři roky.
Pololitr
S aplikací Files je moje L820 kompletní, WP8.1 si nemůžu vynachválit.
jarda
Zda se mi obycejny, ale hlavni je,ze je.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze