Sony z Xperií koncem září odstraní aplikace diktafon a What´s New

7
Sony z Xperií koncem září odstraní aplikace diktafon a What´s New
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Prostředí Xperií bude již brzy obsahovat méně, pro někoho zbytečných, aplikací
  • K poslednímu září zmizí diktafon a aplikace What´s New

Dnešní doba nepřeje mohutným nadstavbám Androidu a totéž platí pro zbytečné aplikace, o kterých si výrobci myslí, že je uživatelé potřebují, ale opak bývá pravdou. Zejména nadšenci takřka čistého Androidu tak možná ocení poslední krok Sony. To sice nedopustí na svou lehkou nadstavbu, ale zredukuje počet doplňkových aplikací. První jmenovanou zřejmě nikdo oplakávat nebude. Jde o What´s New, která sdružovala zajímavé aplikace, které by vám neměly uniknout. Opět tak šlo o prográmek, který se snažil přemýšlet za vás.

Aplikace What´s New a Záznamník

Naopak druhá aplikace by mohla chybět, byť je nahraditelná. Jde o hlasový záznamník, nebo-li diktafon. Ten je v Xperiích graficky povedený, ale přesto je už 30. září opustí. Pokud jej využíváte, musíte si veškerá data stáhnout, nebo o ně přijdete. K poslednímu září zmizí také What´s New, jak informoval xperiablog.com

Diskuze ke článku
Petr
Výrobci mě štvou. Klidně ať tam Whats new dávají, ale ať jde odinstalovat! Nějaké zakázání mě nezajímá, stejně to tam pořád straší a jednou za čas přijde aktualizace a ta to zase povolí. Asi nikdo by neměl problém, pokud by byl pánem svého telefonu a co nepotřebuje, mohl odinstalovat. Jenže Whats new nejde ani zakázat na rozdíl od kravin na podobné téma jako Xperia Tips. Lounge atd.
aaa
Konecne to ty kreteny napadlo. Dalsi xperii bych si s nezakazatelnym Whats new uz nekoupil. Tohle je opravdu pres caru. Presne jak pise Petr - vsechno ostatni slo odinstalovat nebo zakazat, ale tenhle shit ne, takze clovek jednou (?) tejdne musel odjebavat obtezujici sracku. Fuck off Sony. Ehm, chtel jsem rict diky, ze to date do prdele.
Wolf
Ok, whats new som vzdy hned odinstaloval. Okrem ineho sony ma najhnusnejsiu nadstavbu. Ale odstranovanie uzitocnych appiek nechapem.
Adam
What's new je celkem zbytečná, to ano.
Ale ten záznamník mě opravdu štve, že zmizí. Funguje bezvadně a v super kvalitě.
Nemusí za něj člověk platit a to ani za cenu reklam, což v dnešní době velmi oceňuji.
Nechal bych na každém volbu odinstalace, ale je to škoda.
Nejdřív zruší velmi povedený TrackID a teď i záznamník.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze