Sony Xperia X (2017) s minimálními rámečky uniká (aktualizováno)

17

Nové modely japonského výrobce jsou zřejmě doslova za dveřmi. Na světlo světa se dostal snímek zachycující údajně druhou generaci modelu Xperia X, který by měl zásadním zpsůobem ztenčit rámečky kolem displeje.

Aktualizováno 23. 2. 2017

Po více než měsíci o sobě opět dává vědět případná Xperia X (2017) od Sony, jejíž název však nakonec možná bude Sony Xperia X2. Lednový únik budil poměrně silné rozpaky, zda jde opravdu o nějaký tajný model. Dnešní únik údajného renderu však dřívější fotografii potvrzuje. Zdá se, že Sony půjde cestou zásadního zmenšení rámečků, což nemalá skupina uživatelů jistě uvítá. Malé rámečky kolem displeje však nezabrání přítomnosti stereo reproduktorů na čelní straně. Opět velmi vítaná informace. Podrobnější informace nejsou stále známy, avšak k představení této novinky by mohlo dojít již v pondělí na tiskové konferenci Sony v Barceloně.

Sony Xperia X (2017)
Sony Xperia X (2017)

Původní informace z 2. 1. 2017

Sony Xperia

Loni Sony odstartovalo novou éru s řadou Xperia X a letos se zdá, že v ní hodlá pokračovat. Naznačuje to nejen nedávný únik možné budoucí vlajkové lodě, ale i dnešní obrázek, na kterém má být údajně zachycen model Xperia X (2017). Pravost snímku prozatím nelze ověřit, avšak design vychází ze současných Xperií. Povšimnout si můžeme také tenkých rámečků. Po bocích jsou opravdu malé a nad či pod displejem došlo taktéž ke zmenšení.

Sony Xperia X (2017)

Vidět můžete také tlačítka hlasitosti umístěná na levém boku, což by byla také novinka. Doposud je Xperie mají na pravém boku spolu s dalšími klávesami. Kdy dojde k představení, není v tuto chvíli jisté. Nejbližší tiskovou konferenci má Sony na veletrhu CES v Las Vegas, která proběhne ve velmi časných ranních hodinách ve čtvrtek 5. ledna.

Zdroje: slashleaks.com, priceraja.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jirka.s
Podle obrázku to vypadá min na 6,5 nebo 7" a to by byla pecka, ale tyto fotky zkresluji. jsem zvědav, je to za chvilku s čím Sony přijde.
lukas
...příjde o rámečky.Chápu. Takže o ně příjde stejně jako o ně přichází Huawei a Xiaomi. Ale jo, já tomu rozumím, jen bych podobné zařízení "bez rámečků" uvítal s velikostí displeje do 5".
Mara Studna
Mara Studna
Jsem velmi zvědav,jestli představí i Nový vlajkový model XZ,a hlavně jestli už konečně osadí senzor vlastní výroby-když už je prodává konkurentům s nižší světelností než clona 2
Roman
Aby to nebyla nová Xperia Ultra, dlouho už žádná nebyla. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze