Sony Xperia XZ (2017) na prvním snímku, zbaví se bočních rámečků

31

Od představení současné vlajkové lodi od Sony uplynulo sotva několik měsíců a již se spekuluje o nástupci. Ten by měl nést stejný název, avšak vsadit na lehce pozměněný design postrádající boční rámečky.

Na internet unikla značně nekvalitní a rozmazaná fotografie, na které se má nacházet telefon Sony Xperia XZ (2017). Mělo by se tudíž jednat o nástupce současného modelu Xperia XZ, který je na trhu teprve necelé tři měsíce. O novince toho prozatím mnoho nevíme a lze tak usuzovat pouze z fotografie. Na ní si lze povšimnout zejména chybějících rámečků po stranách displeje. Potěší, že Sony zachová čelní stereo reproduktory, jako už jeden z mála výrobců.

TIP! Recenze Sony Xperia XZ – Důstojná následovnice řady Z

Sony Xperia XZ (2017)
Údajná podoba budoucí Xperie XZ (2017)

V tuto chvíli také nelze s jistotou říci, že hledíme na budoucí vlajkový model. V loňském roce se modely s chybějícími rámečky po stranách displeje objevily v řadě Xperia XA a je možné, že tam zamíří právě i model, který nyní unikl na jedné fotografii.

Zdroje: slashleaks.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jirka Reichrt
Super, krása.
Petr
Ale šílené rámečky nahoře a dole (i přes tlačítka na displayi) zůstávají, takže po letech u Sony zase nic pro mě.
Applista
Pošuci od Sonyho muzou už prodavat jenom low endy. Zadny high end uz lide od nich nekoupi, tam trh ztratili. Na Highend jsou jine znacky s obrovskymi prodeji na trhu jako Samsung, Huawei, Oppo atp. Jejich jedina sance je delat levne lowendy a snazit se nezmiznout z trhu. Za rok uz mozna Sony klidne nebude.
mrtva_zizala
proboha, jedna mazla fotka a hned clanky k tomu, to je cire zoufalstvi, okurkova sezona hadra.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze