Sony Xperia Tablet Z: naživo vypadá ještě lépe (foto + video)

12

Nedávno představený high-end tablet řady Xperia od Sony se konečně objevuje také na živých fotografiích a videích. Podívejte se na Xperia Tablet Z v reálu tak, jak jej zachytili snímače zahraničních novinářů přímo v Japonsku.

V japonském Tokiu se tent týden konala představovací akce mobilního operátora NTT DoCoMo. Operátor zde předváděl novinky ve svém portfoliu. Kromě jiného se tamní novináři mohli poprvé naživo pokochat teprve v pondělí představeným Xperia Tabletem Z. Jak už jste si mohli přečíst v našem podrobném preview, jedná se v současnosti o jeden z nejlepších a nejvýkonnějších tabletů. Jeho chloubou je například 10palcový displej s Full HD rozlišením, čtyřjádrový procesor, tělo s nízkou hmotností a tenkostí, a v neposlední řadě i operační systém Android 4.1 Jelly Bean.

Sony Xperia Tablet Z - oficiální fotografie

V Japonsku byla prezentována varianta SO-03E, kterou bude exkluzivně prodávat právě pouze zmiňovaný operátor NTT DoCoMo. Japonská varianta tabletu se liší podporou odlišných sítí, logem operátora pod displejem a anténou pro příjem televizního signálu. Zahraniční kolegové, kteří již tablet měli v ruce se jednomyslně shodují na tom, že se Sony opravdu povedlo vytvořit velmi dobrý kousek hardwaru. Doufejme tedy, že se v budoucnu dostane také na náš trh. Nyní už ale slibované videa a fotografie:

Tip: podrobné informace o Sony Xperia Tablet Z najdete v našem katalogu

Video - NewsTechChannel

Video - mappan777

Video - tmrkztr

Fotografie - zdroje: k-tai.impress.co, gigazine.net, theverge.com

Zdroje: xperiablog.net, k-tai.impress.co, gigazine.net, theverge.com

Diskuze ke článku
stepo
ty jo!! ten teblet je opravdu skvostny! nemám co bych mu vytknul, samo, jeste není ani na trhu. ale já věřím že v Sony chybu neudělali a do světa pustí opravdu nadupaný a vážně luxusně vypadající tablet. zda se že Sony bude ke každé své vlajkové lodi dělat i tablet, viz. Xperia tablet S. a teď Xperia Z a Xperia tablet Z. jen tak dále, Sony je na 4místě v žebříčku světových výrobců. opravdu se zvedá tento Gigant jménem Sony ze dna zpět na vrchol!! já jsem jsem rád. už mám totiž dost toho věcného všudy přítomného a všude pořád do kola omyvaneho samsungu! pro mě samsung není jednička. ale právě Sony!
Orion
Jen tleskám Sony :) Tsss, ještě pořád chcete iPad ? :D
pudl
Obě Zetka od Sony jsou fantastická. Konečně přišel někdo jiný než .......ti dva.
Pan XY
Na kolik odhadujete cenu? Já tak na 15 000,- (minimálně)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze