Sony Xperia Odin C650X zřejmě uniká na fotografii

3

Blíží se nám konec roku a s ním spojené úniky připravovaných modelů, které světlo světa spatří začátkem příštího roku. Další únik zaznamenává Sony. Objevila se fotografie model s kódovým označením C650X, kterému se pracovně přezdívá Odin.

Před několika dny jsme vás informovali o modelu Yuga, který se objevil v benchmarcích. Jeho kódové označení je C660X a měl by tedy se svou výbavou stát o něco výše, než Odin. Ani ten se však zřejmě nebude mít zač stydět. Design zapadá do portfolia výrobce a japonský výrobce, zdá se, i v roce 2013 bude vyznavačem ostře střižených linií.

První fotografie připravované Xperie

O výbavě se toho prozatím mnoho neví. Spekuluje se ale až o 5 palcovém displeji s rozlišením 1920 x 1080 pixelů, tedy FullHD. O svižnost by se pak měl starat moderní čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro ve spolupráci s 2 GB RAM. Pokud se tento model potvrdí, mohli bychom se jej dočkat už na lednové veletrhu CES 2013 v Las Vegas.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
rené
Podle fotky to vypadá velmi dobře,no uvidíme s čím přijdou.
JaroB
No vyzerá znova perfektne ako vždy :)) od SONY ...pekný dizajn ala stará Xperia X2

Už sa tešíme :))
stepo
Uz se moc tesim,az sony prijde s nejakym 4jadrem. pokud je screen realita,tak sony potvrzuje ze v oblasti designu na ni nikdo nema,vemte si takovy galaxy s3. Jeno obla placka,bez jedineho wow efektu,nebo proste nic co by cloveka zaujalo,kazdopadne,vybava jugi a odina je skvela,a verim ze sony udelalo dobre ze 4jadra nechala az na rok pristi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze