Sony Xperia M2 dostává aktualizaci na Android 4.4.2 KitKat

17

Po aktualizacích vyšších modelů začíná Sony uvolňovat Android 4.4.2 KitKat i pro svůj úspěšný model střední třídy Xperia M2. Aktualizace se nicméně zatím netýká všech variant Xperie M2, ale pouze té s LTE a to jen v některých zemích. Kdy dojde na ostatní verze a další země, není v tuto chvíli jasné.

V prvním sledu dostává KitKat s číslem sestavení 18.3.C.0.37 pouze verze D2303, což je LTE varianta Xperie M2. Zatím se to týká jen operátorů ve Francii, Irsku, Izraeli, Rusku, Singapuru a Thajsku.

Sony Xperia M2

TIP: Recenze Sony Xperia M2: dobrý dojem kazí drobnostmi

Ostatních variant telefonu (D2305 a D2306), stejně jako dual-SIM verze (D2302, S50h) se zatím tato aktualizace netýká. Sony ani nezveřejnilo, kdy i tyto telefony budou moci přejít na Android 4.4.2 KitKat.

Zdroje: androidcentral.com, xperiablog.net

Diskuze ke článku
Martin
Ode dneska je tento update dostupny přes PC Companion, také v CR, zatím pouze pro pristroje z volneho prodeje, pro ty operatorske bude patrne později.
El
Ano včera mi nabídla M2 aktualizaci, provedla jsem ji, ale nebere mi to sim. telefon mám od Tmobile a nemůže se připojit na síťového operátora. Takže nemůžu tel používat a nevím co dělat? nemáte nějakou radu.
El
sim je v pořádku, ale po aktualizaci mi ji už telefon nebere.
Michala
Jinak moje karta v jiných telefonech funguje, a funguje i v M2, která nemá novou aktualizaci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze