Sony na videu představuje novinky v Xperiích s Androidem 6.0

2

Japonské Sony začíná ve velkém uvolňovat klíčovou aktualizaci na Android 6.0 Marshmallow pro mnoho modelů řady Xperia. Aktualizační proces výrobce nyní podpořil také krátkým videem, kde shrnuje novinky.

Android Marshmallow

Sony může být pro ostatní výrobce příkladem, alespoň co se softwarové podpory svých zařízení týká. Již loni bylo oznámeno, že se aktualizace týká hned 14 různých modelů a těšit se na ni mohou třeba i majitelé Xperie Z2, což je model starý více než dva roky. Aktuálně se aktualizace šíří na řadu Z5 a modely Z3+ a T4 Tablet. Starší kousky z řad Z a M mají následovat o něco později. Výrobce nyní vypustil také krátké informační video, ve kterém podává základní informace o novinkách v systému Androidu 6.0 Marshmallow.

TIP! Řady Xperia Z a M skončí, naznačilo nám na MWC Sony

Vyzdvihuje samozřejmě možnosti podrobné správy práv jednotlivých aplikací. Změnou projde také aplikace fotoaparátu, kde se pozmění ovládací prvky. Tato změna však nebude nová pro majitele Xperie Z5 Premium, kde se již nová aplikace fotoaparátu nachází. Na videu je také zachycena aplikace Zpráv, kde bude možné snadno přidávat různé nálepky či obrázky. V hudebním přehrávači se objeví také nový ekvalizér a v drobných detailech bude přepracováno mnoho aplikací.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Samo
Len dúfam že tam nebude ten hnusný postprocesing vo fotoaparáte
JaroB
inak zaujímavé čítanie k stratégii SONY Mobile o ktorej asi nikto netušil ...uvidíme či to prinesie ovocie

http://www.sonyrumors.net/2016/03/07/sony-mobile-doing-much-better-than-rivals-htc-lg-and-even-samsung/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze