Android 6.0 vydán také pro Sony Xperia Z3+ a Z4 Tablet

13

Sony připravilo aktualizaci na Android 6.0 Marshmallow pro více svých modelů současně. Radovat se pomalu mohou i majitelé necelý rok starého modelu Xperia Z3+ a současně i uživatelé tabletu Xperia Z4 Tablet.

Sony Xperia Z3+

Včera jsme vás informovali o tom, že se Android 6.0 dostává na aktuální vlajkovou loď Xperia Z5, přičemž další modely ze stejné řady mají následovat brzy. Současně s nejnovějšími zástupci řady Xperia se aktualizace dočkají i starší modely a na řadu přicházejí ty hned následující. Na mysli máme předchozí vlajkovou loď Xperia Z3+, která vstoupila do prodeje v polovině loňského roku. Ta povyšuje z Androidu 5.0 na Android 6.0.

Přečtěte si: Recenze Sony Xperia Z3+ – Z3 plus pár vylepšení = špička

Sony Xperia Z4 Tablet

Stejné aktualizace se dočká i nejnovější tablet z dílen Sony, konkrétně model Xperia Z4 Tablet. V jeho případě je potvrzena aktualizace nejen LTE verze, ale také varianty s pouze Wi-Fi připojením. Aktualizace na oba modely se šíří globálně a je tak otázkou pouze dnů či týdnů, kdy dorazí i na váš konkrétní model. Zbývá doplnit, že pokud aktualizace není nabízena formou OTA (vzduchem), můžete ji zkontrolovat skrze PC aplikaci Sony Companinon.

TIP! Recenze Sony Xperia Z4 Tablet – Tenčí, lehčí a výkonnější

Sony Xperia Z3+ – videopohled

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
gwersadf
a Z3 rada nič, nejak skoro prestavaju s podporou, šak tie mobily su skoro identicke nech mi nehovoria že je taky problem to upravit aj na starsie verzie
Alejandro
Klídek...dočkáš se...jen je otázka, zda to stojí za to. Sony tuhle aktualizaci celkem odflákla...Vnitřní paměť nejde rozšířit pomocí microSD karet, žádné nové funkce. Výdrž stéjná...ozkoušeno na Z5. Pochybuji, že u Z3 to bude jiné. Ale jak říkám...dočkáš se...logicky současná vlajková musela být první ;)
Denny007
Tak jsem právě aktualizoval přes Sony Companion svoji Xperii Z3+ z německé distribuce :-)
Denny007
Baterka zatim nevím - ještě je příliš brzy hodnotit. Plynulost domovské obrazovky je znatelná, nová gesta jsou intuitivní a příjemná. Aktualizace E6553 na Android 6 trvala cca 20 minut včetně downloadu nové verze. S tou paměťovou kartou bych rád oponoval - všechny aplikace jdou přesunout na SD, nezkoušel jsem předinstalované, jen ty co jsem stahoval z Google store.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze