Sony má novou aplikaci pro fotoaparát na Xperiích Z5

16

Schopnost pořizovat fotografie a videa patří k hlavním přednostem poslední generace smartphonů od Sony a společnost stále pracuje na jejich vylepšování. K majitelům přístrojů s označením Z5 tak putuje nová aplikace pro fotoaparát.

K jejím hlavním přednostem patří zjednodušení celého rozhraní. Pomocí posunu prstu po displeji se tak můžete rychle přepínat mezi hlavními čtyřmi módy: Manual, Superior Auto, Video a doplňkovými aplikacemi. Dále si také povšimnete přeskupeného menu v manuálním módu. Jednotlivá nastavení jsou nyní lépe přístupná.

Xperia Z5

I když je aplikace prozatím distribuována pouze na poslední generaci smartphonů, časem se pravděpodobně objeví i na starších modelech. Už nyní je k dispozici neoficiální port, ten však vyžaduje root. Vylepšuje pouze uživatelské rozhraní, na kvalitu pořizovaných snímků nemá podle aktuálních ohlasů vliv.

TIP: Přečtěte si recenze variant modelu Z5:

Zdroje: blogs.sonymobile.com

Diskuze ke článku
Areon
Na novějším SW (9.11) podává Z5 subjektivně výrazně lepší fotografie. Dle srovnání podává lepší výsledky než Iphone 6S, takže to vypadá, že SONY neměl po vydání ošefovaný SW a nyní to dolaďuje.
https://www.youtube.com/watch?v=gWnZyEp0ISE
Xzeit
Přidává tato aplikace i xenonový blesk? Dekuji
blue.sun
Jako ze nova aplikace vylepsi zmrseny algoritmus pro prevod do jpegu? To asi ne, takze zakladni problem rady Z stale neodstrani.
Jirka Šimáně
Jirka Šimáně
Každé zařízení je na něco dobré, a na focení to telefony rozhodně nejsou, ať je to Sony Samsung Apple lenovo apod..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze