Sony Ericsson Xperia X8 se nového Androidu dočká

5

Zatímco majitelé Xperií X10 se v neděli dočkali toužebně vyhlíženého upgradu, uživatelé nejmladšího zástupce, modelu X8, musí stále čekat. Vypadá to ovšem, že čekání bude krátké a do konce roku proběhne upgrade na verzi 2.1

TIP! Přečtěte si také recenzi Sony Ericssonu Xperia X8

Sony Ericsson Xperia X8

Článků o neustálém odkladu upgradu u Xperií jsme napsali více než dost. Majitelé modelů Xperia X10, Xperia X10 mini a Xperia X10 mini Pro museli čekat takřka půl roku, než výrobce uvolnil i pro jejich modely novou verzi operačního systému Android. Jako prozatím poslední zástupce řady Xperia byl představen a nedávno uveden do prodeje model X8. Kdo však čekal, že mu výrobce do vínku dá rovnou Android 2.1, mýlil se. Co víc, X8 se nedočkala upgradu spolu se staršími sestrami. Naštěstí to ale vypadá, že opoždění bude maximálně několik týdnů. Vyjádření společnosti hovoří o blízké budoucnosti, což nahrává faktu, že upgrade bude vypuštěn ještě v tomto roce.

Zdroje: mobile.engadget.com

Diskuze ke článku
Dawe
Myslím, že mluvit o 2.1 jako o nové verzi je dost nepravdivé. U většiny výrobců (HTC, Samsung...) šekají uživatelé s 2.1 na 2.2 a SE přijde s 2.1 jako s novou verzí? Pokud to s Androidem myslí vážně, měl by se zlepšit.
matúzka
x8 je celkom fajn telefon so všelijakými funkciami, co sa mi veľmi páčia, ako dotyková klávesnice alebo timescape :))
jennings
@Dawe: Neboj se, Xperia seriál je nejnovejší androidák na trchu. Napřiklad X12 už bude na android 3.0. Potřebují trochu čas ještě a potom dohánejí konkurenci.
griffin
Xperia serial je nejnovější značka na trhu. X10 už běha na 2.1, a za par dni X8 to taky dostane. Podle mého názoru maximalně za rok SE bude vyrabit telefony na stejné verze jak ostatní.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze