Sony Ericsson X8 nově v černé variantě (video)

Sony Ericsson X8 představuje kompromis mezi high-end Xperií X10 a maličkou Xperií X10 Mini. Nabídne 3" dotykový displej, Android 1.6, výměnné kryty nebo 3,2 MPx fotoaparát. Nově se setkáme i s připravovanou černou variantou.

TIP: Přečtěte si recenzi Sony Ericssonu X8

Sony Ericsson X8 je určena pro ty, kteří chtějí operační systém Android a elegantní telefon, za který ale nechtějí dát mnoho peněz. Odvděčí se jim dotykovým kapacitním displejem 3", dostatečně výkonným procesorem, multimediální výbavou a 3,2 MPx fotoaparátem, postrádajícím autofocus. V současné době se můžeme setkat pouze s bílou variantou. Avšak během období vánoc bychom se mohli dočkat i černé varianty a zároveň je i reálná šance, že novinka poputuje k zákazníkům již s novější verzí operačního systému Android 2.1.

Na níže přiloženém videu je Xperia X8 v černé barvě snímána již s aktualizovaným systémem Android 2.1, kterého se před časem dočkala velká Xperia X10. Je pravděpodobné, že v této variantě se X8 do prodeje se starší verzí Androidu 1.6 vůbec nedostane, ale že ji Sony Ericsson nasadí do prodeje ruku v ruce s uvedením updatu pro stávající modely X8. Zatím neexistují žádné oficiální informace o černé verzi X8, ale redaktoři serveru mobile-review.com se domnívají, že by měla být vypuštěna do prodeje ještě před koncem roku. Bude zajímavé sledovat, jestli se ji výrobci podaří dostat třeba i na náš na trh ještě před vánocemi.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze