Sony Ericsson Xperia X10 mini ve zlaté barvě v ČR

Xperia X10 mini se brzy dostane na český trh ve zlaté barevné variantě. Dostanete se k ní hned několika způsoby. Novinka bude dostupné dokonce přes nabídku operátora Vodafone. Odoláte luxusnímu mini Androidu?

TIP: přečtěte si recenzi Sony Ericssonu Xperia X10 mini

Jedna z velkých předností Xperie X10 mini od Sony Ericssonu, nejmenšího Androidu na trhu, je velké množství výměnných zadních style-up krytů. V těchto dnech se však na náš trh dostává asi ta nejluxusnější verze ze všech. Jedná se o zlatou variantu, přičemž v tomto případě se ovšem nejedná pouze o zadní kryt, ale také o přední tlačítka a loga Xperia a Sony Ericsson. Zlatou Xperii mini, jak se jí u běžných, "méně znalých" uživatelů někdy zkráceně přezdívá, bude prodávat operátor Vodafone. U něj k telefonu navíc dostanete i luxusní šperk Swarovski a řasenku.

Novinku budete moci zakoupit také na oficiálním e-shopu Sony Ericssonu. Kromě toho ji naleznete i v nabídce několika českých e-shopů (viz zdroje heureka.cz níže ), kam by se měla v horizontu několika dnů, stejně jako u dvou výše uvedených subjektů, dostat na sklad. Nyní nabízíme srovnávací přehled jednotlivých internetových obchodů a cen, za kterou budou luxusní smartphone prodávat:

Oficiální e-shop Sony Ericsson

Oficiální e-shop Vodafone

Cena: 6 177 Kč ( základní cena bez úvazku), objednávejte zde.

Internetové e-shopy podle Heureka.cz

Cena: 6 549 Kč Kč (nejnižší cena), objednávejte zde.

Zdroje: obchod.sonyericsson.cz, eshop.vodafone.cz, heureka.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze