Sony Ericsson W960i: Jakpak fotí a vypadá v reálu?

Zahraniční server mobile-review měl možnost vyzkoušet mobilní telefone Sony Ericsson W960i, který vyniká dotykovým displejem, operačním systémem UIQ a flash pamětí o kapacitě 8 GB. Pojďme si prohlédnout několik fotografií telefonu a prostředí v něm.

Do konce letošního roku na nás čeká z novinek zcela jistě model W960i, který okouzlí příznivce dotykového displeje, kvalitního fotoaparátu a nejlepšího hudebního přehrávače Walkman. Testovat tento telefon samozřejmě také budeme ke konci letošního roku, kdy Vás informujeme o všech vymoženostech výborného telefonu Sony Ericsson W960i.

TIP: Preview Sony Ericssonu W960i nebo Živé fotografie a video modelu W960i

Prostředí telefonu je téměř totožné s ostatními telefony, a to nejen těmi s operačním systémem UIQ. Pokud zatoužíte vidět všechna zákoutí nejen menu, ale také přehrávače, fotoaparátu, pak využijte tohoto odkazu na server www.mobile-review.com.

Zajímá Vás, jak fotí model W960i? Pak pro Vás máme připravenu šestici fotografií, na které můžete sami zhodnotit kvalitu. Pokud byste zatoužili vidět více zkušebních fotografií, pak využijte zmíněného odkazu na server, který měl možnost tento telefon testovat.

zdroj: www.mobile-review.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze