Sony Ericsson G700 bude ve stříbrné i hnědé (Aktualizováno)

5

Tento týden Sony Ericsson uvolnil oficiální tzv. White Papery (bílé papíry), ve kterých se výrobce zmiňuje o všech parametrech. A právě uvnitř jsme si všimli obrázku se stříbrným Sony Ericssonem G700. Na jaře se tedy dočkáme nové barevné varianty.

Tento týden Sony Ericsson uvolnil tzv. White Papery nových modelů z Barcelony, ve kterých se mimochodem výrobce zmiňuje o všech parametrech. A právě uvnitř těchto papírů jsme si všimli obrázku se stříbrným Sony Ericssonem G700. Na jaře se tedy dočkáme nové barevné varianty.

TIP: Přečtěte si také naše preview Sony Ericssonu G700.


Sony Ericssonu G700 ve stříbrném provedení

Aktualizováno 19. února 2008

Na internetu se objevila další barevná varianta modelu G700. Tentokrát jde o hnědé zbarvení nazvané Sandy Brown. Na White Paperu ovšem pro změnu chybí avizovaná varianta Mineral Grey.


Živé fotografie hnědé varianty Sony Ericssonu G700

zdroj: semcblog.wordpress.com, foto: phonearena.com

Diskuze ke článku
Evua
Dobrý den. netušíte, kdy se bude prodávat u nás v barevných provedeních - díky
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, Sony Ericsson G700 se začne prodávat v ČR v barevné variantě Silk Bronze za 3 týdny (24. týden v roce). Dostupnost dalších barevných variant prozatím není známa. Informace o nových barevných variantách si však můžete hlídat na oficiálním e-shopu Sony Ericssonu http://www.sonyericsson-shop.cz/sony-ericsson-g700-silk-bronze+dp46934/.
pajina
bude vubec tato varianta urcena pro cesky trh??
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, Sony Ericsson G700 se zatím oficiálně prodává pouze v bronzovém provedení Silk Bronze. Jiné varianty dosud nebyly představeny. Nicméně, pokud bude Sony Ericcson model G700 v hnědém provedení v ČR vůbec nabízet, tak se jistě za včas objeví na oficiálním eshopu výrobce zde.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze