Smartphony LG za skvělé ceny. Modely G7 a V30 zlevňují

13
Smartphony LG za skvělé ceny. Modely G7 a V30 zlevňují
  • Špičkově vybavené telefony LG patří dlouhodobě k nejlevnějším
  • Aktuálně na českém trhu poklesla cena vlajkové lodi G7 ThinQ pod 15 tisíc korun

Mobilní telefony od LG dokáží v posledních letech zaujmout. Přicházejí s kvalitním zpracováním, špičkovou výbavou a následně i příznivou cenou. Na poslední bod výhod je si však vždy nutné počkat. Příkladem budiž letošní vlajková loď G7 ThinQ, která v červnu startovala na částce 22 990 Kč. Pokud byste si ji z oficiálního obchodu chtěli pořídit dnes, připravíte si jen 14 490 Kč, což je za telefon s velkým displejem, duálním fotoaparátem či výkonným procesorem Snapdragon 845 výborná cena.

Obdobná situace panuje také u loni představeného LG V30. Na dnešní poměry nadále výborně vybavený smartphone, jehož 6palcový displej není „postižen“ výřezem. Má kvalitní duální fotoaparát či procesor Snapdragon 835. V prosinci loňského roku se na českém trhu začal prodávat za 23 490 Kč. Dnes jeho cena klesla o více než 10 tisíc, pořídíte jej za sympatických 12 290 Kč.

Závěrem vzpomeneme ještě jedno LG. Jde o bývalou vlajkovou loď LG G6, která má i po roce a půl co nabídnout. Povedený vzhled, kvalitní materiály, velký displej a stále slušný procesor Snapdragon 821. Na českém trhu se tento kousek začínal prodávat za 20 490 Kč, ovšem po 18 měsících jeho cena výrazně klesla. Aktuálně jej seženete za 8 490 Kč.

Diskuze ke článku
Lukas
Jo toto se mi na LG docela líbí.
Ale stejně za stejný peníze můžu mít Asus 5z. Ten se od uvedení na trh s cenou neposunul. Sám ho mám, a i když má Lg g7 par výhod, 8g ram je přece jen silnější argument, a ještě silnější je to, že Asus je prostě hezčí mobil. Není to taková nudle jak Lg.
David S.
Pred necelym mesicem jsem poridil LG V30 novy z ochodu za 10500 v modre barve. Jeden z mala telefonu, ktery ma, co pozaduji. Bezdratove nabijeni, vodeodolnost, OLED/AMOLED ( tim padem jedna z mych podminek Always on) panel. Spickove fotoaparaty. ( jeden sirokouhly, hlavni s clonou F1,6 ) Za ty prachy to nic jineho nema, kdyz vynecham S7 Edge( tez skvely telefon, mel jsem ho do osudneho padu a urcite bych nebyt toho nemenil ) a S8, ktera se da sehnat kolem 12 tis uz.
paolous
Jako slusny, ale furt mi prijde lepsi kauf ted za 11 Galaxy S9 teda...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze