Smartphony Lenovo na českém trhu s tříletou zárukou

8

Společnost Lion Mobile s.r.o., provozovatel e-shopu xiaomimobile.cz a distributor telefonů Xiaomi, uvádí na český trh další známou značku mobilních telefonů. Od 19. března začíná na e-shopu lenovomobile.cz prodávat smartphony Lenovo.

S koupí některých mobilních telefonů můžete mít v Ćeské republice celkem velký problém. Jedním z výrobců, kteří nedodávají oficiálně své telefony na český trh, je i Lenovo, ale i tak se sem telefony dostanou, a to s plnou zárukou. Dovoz bude zajišťovat společnost Lion Mobile s. r. o., ale nejedná se o oficiální distribuci a české zastoupení Lenova nemá s touto společností nic společného.

To nejlepší ze smartphonů od Lenova

Na výběr bude mnoho modelů od těch nejlevnějších až po ty nejlepší, jako je například model Vibe X s kovovým tělem, čtyřjádrovým procesorem Mediatek, třináctimegapixelovým fotoaparátem a pětipalcovým Full HD IPS displejem. K dispozici bude také například Lenovo P780 s rekordní výdrží baterie, voděodolný model S750, osmijádrový S939 nebo cenově dostupné typy Lenovo A706 a Lenovo A390.

Tabulka základní nabídky
Lenovo P780 Lenovo A390
Lenovo A850 Lenovo Vibe X (S960)
Lenovo S750 Lenovo Vibe X mini (S650)
Lenovo K900 Lenovo Vibe Z (K910)
Lenovo A706 Lenovo S939 (předprodej)

Telefony budou dodávány s kompletní zárukou, která bude trvat tři roky a dostupná bude i sada služeb, ovšem nutno podotknout, že se nejedná o oficiální podporu, ta je zajištěna společností Lion Mobile. Ta spolupracuje s vývojáři Lenovo v Pekingu, kteří systém a software speciálně odladí pro české zákazníky, díky tomu jsou veškeré telefony z této distribuční sítě kompletně počeštěny. Samozřejmě nechybí standardní sada služeb Google.

Zdroje: lenovomobile.cz

Diskuze ke článku
Michal
Nevím proč se takové mobily vůbec dělají, když ten MediaTek prostě FullHD neutáhne.. je to zbytečnost.
Michal Navrátil
Michal Navrátil
Naposledy upraveno: 21. 3. 2014 12:18
3 roky? Tady by jsem tomu moc neveril. Opravuje to britex a tam kdyz je oprava draha nebo se jim nevyplati tak radeji do telefonu nalijou vodu a vrati vam ho neopraveny s tim ze je v nem oxidace.
David
A390 nabizety pry nebudou. Misto toho je tam tragicka a690 s malou pameti...
cajda
Proc to maj tak drahy

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze