Lenovo získalo prestižní ocenění iF Design Gold Award

3

Společnost Lenovo oznámila ocenění v oblasti designu včetně ceny Gold Product Design Award, které získala na International Forum 2014 (iF). K oceněným výrobkům v kategorii produktového designu patří nový notebook Lenovo ThinkPad X1 Carbon, tablety ThinkPad 8 a Yoga Tablet 8 i chytrý telefon Lenovo K900.

Nová zařízení od společnosti Lenovo, mezi která patří ultrabook Lenovo Thinkpad X1 Carbon, tablet ThinkPad 8, Yoga Tablet 8 a telefon Lenovo K900, získala za svůj design na International Forum 2014 (iF) mnoho cen a to především proto, že Lenovo má designérská centra v různých místech po celém světě s více než 120 designéry. Tento tým dosud získal za své inovativní návrhy více než 100 ocenění. V 61. ročníku obdrželo ocenění iF více než 4 600 produktů z celého světa, přičemž ty nejlepší byly ohodnoceny cenou Gold Award, známou také jako „designový Oscar“.

„Design v PC Plus éře se stává stále důležitějším, jak se mění očekávání uživatelů směrem k technologiím. Naše návrhy se musí řídit silným emocionálním nábojem cíleným na nové zájemce, a to nejen na IT manažery. Kvalita, spolehlivost a promyšlený design jsou klíčovými „ingrediencemi“ pro všechna inteligentní zařízení.“ řekl David Hill, viceprezident divize Think Design and User Experience.

Zdroje: news.lenovo.com

Diskuze ke článku
JacoBee
Zaslouženě :)
Desgin mají skvělý od ultrabooku přes telefony až k novému Yoga tabletu :)

Jsem zvědavý na telefony po tom spojení s motorolou :)
Pf
Ta Yoga s tím Androidem je hnus velebnosti. Mám k ni averzi už jen kvli tomu ze na tom je Android

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze