Sledujte mobilecast #217 a vyhrajte nejnovější notebook od Honoru!

Sledujte mobilecast #217 a vyhrajte nejnovější notebook od Honoru!
Fotografie: HiHonor
  • U příležitosti dnešního mobilecastu #217 můžete také soutěžit
  • Kdo bude sledovat on-line přenos, bude mít šanci na výhru větší
  • Stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku a mít štěstí při losování

U příležitosti dnešního mobilecastu #217 vás neochudíme o zajímavou soutěž o notebook od Honoru. Stačí, když budete sledovat on-line přenos, kde vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo na ni odpoví v rámci trvání přenosu (a hodinu po jeho skončení), bude mít šanci na výhru větší, konkrétně trojnásobnou!

O co hrajeme?

U příležitosti dnešního mobilecastu #217 hrajeme o povedený notebook Honor MagicBook X 14, jehož recenzi jsme vám přinesli právě dnes. Notebook zaujme prémiovým zpracováním, velkým a kvalitním displejem a samozřejmě i dostatkem výkonu. Pokud si vážíte soukromí, oceníte vyskakovací webkameru, která je v případě neaktivity schovaná přímo v klávesnici.

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále!
  2. Sledujte mobilenet.cz na Instagramu.
  3. Dnes, tedy ve čtvrtek 11. 1. 2022 od 17:00 hod. sledujte živě na náš pořad mobilecast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na mobilenet.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  4. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání mobilecastu #special (a hodinu po jeho skončení), zapíšeme vás do slosování třikrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě, nebo s malým zpožděním.
  5. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, kterého vyhlásíme na webu hned v sobotu a bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 11. 1. 2022 17:00 hod. do 26. 1. 2022 23:59 hod. Výhrou je notebook MagicBook X 14. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde. Správnou odpověď hledejte na našem webu.

Soutěžní formulář

Pokud se vám formulář nezobrazuje, využijte následující odkaz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!