Skype pro Android a iOS zcela v novém. Podívejte se na změny

32

Skype přišel s novou verzí svého komunikátoru pro Android a iOS. Nese označení 6.0 a její hlavní proměnou je design. Ten by měl být nyní jednodušší, přehlednější, intuitivnější a v neposlední řadě také líbivější.

Aktualizace pro iOS by měla být v současné době dostupná, na Android se šíří postupně. Verze pro Android je inspirována, jak velí „letošní móda“, Material Designem. Nové je například plovoucí tlačítko pro zahájení konverzace nebo počty nepřečtených zpráv v záložkách.

Nový vzhled Skype pro Android i iOS.

Změny se dotkly i funkční výbavy. Nové je rozšířené vyhledávání, které má být rychlejší než dříve, verze pro tablety nyní lépe využívá velký displej.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: blogs.skype.com

Diskuze ke článku
kjkszpj
A na vlastnú mobilnú platformu sa MS ako vždy vys__l ... Vďaka ...
Supercorsa
Vzhľadom na to, že W10 príde na telefóny naskôr za pol roka, tak sa vysral.
Strášce Galaxyje
Mňa se vždycky líbí, jak je v nadpise Android a iOS, v článku Android a iOS, ale přesto je doskuse plná blbečků, což si koupí čtyřprocentní telefony a pak si všude možně stěžují, že je na ně čtyřprocentní podpora. Vzpamatujte se už a kupte si POŘÁDNÉ TELeFONY.
ANO
Vidim, ze uz i iphonisti a deti s androidem se muzou kochat novym stylem, ktery MS razi u vsech aplikaci ...... osobne se mi to nelibi .... hlavne ty kulate avatary ......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze