Seznam.cz přináší novou službu Kalendář. Doplňuje jím jeho Email

10
Seznam.cz přináší novou službu Kalendář. Doplňuje jím jeho Email
  • Kalendář je novinkou ve službě Email
  • S jeho pomocí lze například vytvářet jednotlivé i opakované události, sdílet kalendáře s ostatními atp.
  • Je možné jej napojit na klienty typu Microsoft Outlook nebo do nativních klientů v mobilních telefonech

Novinka od Seznam.cz přináší ve službě Email.cz možnost vytvoření nových i opakovaných událostí, zakládání dalších kalendářů a jejich sdílení s kolegy nebo rodinou, jak se lze dočíst na blog.seznam.cz. Nástroj pro plánování nabízí zobrazení od denní agendy až po roční přehled. V týdenním rozsahu je k dispozici také náhled na aktuální počasí, zobrazují se významné dny a státní svátky. Zcela nová funkce zvaná Plánování akcí umožňuje pohodlné zorganizování událostí, kdy mohou všichni účastníci hlasovat o termínu, který jim nejvíce vyhovuje.


Cílem nového nástroje je podle Seznam.cz maximální uživatelská srozumitelnost a jednoduchost. Kalendář nabízí například export a import událostí z a do Seznam.cz Kalendáře. Lze jej také napojit na klienty typu Microsoft Outlook nebo do nativních klientů v mobilních telefonech. Pro některé z nich je ovšem prozatím nutné využít pluginy třetích stran.

Seznam.cz – Kalendář

Kalendář mohou zcela zdarma využívat všichni, kteří mají svou e-mailovou adresu u Seznamu, přičemž události je samozřejmě možné přijímat i odesílat na adresy jiných poskytovatelů,” říká David Finger, produktový manažer služby Email.cz, a dodává, že jeho tým zároveň pracuje na nových Email.cz mobilních aplikacích, kde bude kalendář nově integrovaný, a jeho použití tak velmi jednoduché i v telefonech.

Stáhnout Email

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Petarda
To je dobře, musím si někam poznačit, že si musím zajít koupit nudle.
Pavel
Jak ho mám nainstalovat. Nebo se objeví automaticky jako součást Seznamu.cz?
Carda
Seznam co to je, to neznám.....
Grom51
Uz by mohli predelat tu mobilni aplikacin a iOS kkti

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze