Senzační Xiaomi 14T je hit. Dárky a slevu 5 500 Kč ulovíte už jen do neděle

Senzační Xiaomi 14T je hit. Dárky a slevu 5 500 Kč ulovíte už jen do neděle
Fotografie: Mobil Pohotovost

Nové Xiaomi 14T a 14T Pro jsou jednoznačně jedny z nejlepších smartphonů tohoto podzimu. České zákazníky zaujaly nejen vynikajícími parametry v čele se špičkovým foťákem Leica, ale hlavně nadupaným balíčkem AI funkcí kompletně dostupných v češtině.

Vysoká čísla prodejů podpořila také extrémně výhodná startovací akce – zvýhodnění až 5 500 Kč, bezdrátová sluchátka a nabíječka zdarma. Tato nabídka však končí už v neděli 13. října.

Leica foťák a AI v češtině

Xiaomi 14T a 14T Pro se zkrátka povedly po všech stránkách. Sháníte-li vlajkový telefon za super cenu, sáhnout po jedné z novinek bude rozhodně tou nejlepší volbou. Vždyť za cenu telefonů střední třídy dostanete zařízení s TOP parametry v čele se špičkovým 144Hz AMOLED displejem a trojicí promakaných fotoaparátů s vylepšenou generací optiky vyvíjených pod taktovkou legendárního výrobce Leica. Nechybí ani ultrarychlé 120W nabíjení nebo odolnost IP68. 

Xiaomi

Největším tahákem je však rozhodně balík AI vychytávek využívající model Google Gemini, díky kterému umí telefon rozpoznat psanou i mluvenou češtinu a využít ji například pro simultánní překlad. Užitečná je také funkce Circle to Search a AI využijete i v pokročilých úpravách fotografií či videí.

Výhody končí už v neděli 13. října

Absolutně nejvýhodněji pořídíte obě novinky exkluzivně u Mobil Pohotovosti. Nejen, že k nim dostanete prodlouženou tříletou záruku zcela zdarma, ale hlavně si ještě pár dní můžete jejich cenu srazit až o 5 500 Kč, a to kombinací slevového kódu a speciálního bonusu k výkupu. Mimo to na vás čekají ještě dva dárky – až 120W nabíječka Xiaomi a za recenzi pak sluchátka Xiaomi Buds5 v hodnotě 2 499 Kč. 

S nákupem doporučujeme příliš neotálet, všechna zvýhodnění budou platná pouze do neděle 13. října.

Xiaomi 14T a 14T Pro pořídíte nejvýhodněji přímo zde

Xiaomi