Se Snapdragonem 835 LG počítá, objevit by se měl v modelu V30

19

Pro jihokorejské LG jsou v případě mobilních telefonů aktuálně důležité dvě řady. Vlajkové lodě G a prémiové smartphony v řadě V. I letos bychom se měli dočkat pokračovatele v podobě modelu V30 s nekompromisní výbavou.

LG V20
Současné LG V20

Nedávno jsme vás informovali, že chystané LG G6 kvůli rychlému uvedení na trh zřejmě nedostane procesor Snapdragon 835. I přesto by se měl tento moderní procesor ještě letos objevit v novince od LG. Spekuluje se, že jej obdrží budoucí model V30. Kromě již zmíněného procesoru se má ve výbavě objevit například 6GB operační paměť. Velkým lákadlem má být také v součtu čtveřice fotoaparát. Duální fotoaparát bude umístěn nejen na zadní, ale také na čelní straně.

TIP! Vlajkové LG V20 konečně naživo: kov a skvělá výbava

Další informace hovoří o tom, že LG upustí od sekundárního displeje na čelní straně, který byl doposud poznávacím znamením řady V. Namísto něj se údajně můžeme těšit na jiné technologické vychytávky, o kterých však v tuto chvíli není nic známo. Představení proběhne až ve 2. polovině letošního roku. Otázkou také zůstává, zda se na tento model můžeme těšit i my, neboť současné LG V20 se na český trh nedostalo.

LG V20 – CES 2017

Zdroje: weibo.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Milan Kutaj
Milan Kutaj
No hlavne by sa mali vrátiť k materiálom použitým na V10-ke a takisto popracovať na dizajne.
Vlastimil91 Overclocker
Vlastimil91 Overclocker
Podle mě LG V30 lepší volba jak Galaxy S8 :)
Ten druhý display bych ale zachoval
Vlastimil91 Overclocker
Vlastimil91 Overclocker
No tak co si budeme povídat S8 je už prozrazená a víme co máme čekat. U LG V30 to jasné moc není ,ale pokud by se potvrdily tyto informace tak si myslím že V30 bude lepší. Samozřejmě každému podle chuti ,ale mě osobně třeba přijde sekundární display více praktický než nějaký zahnutý display který je jen na efekt. A pak hlavně určitě V30 nebude celé ze skla jako Samsung.
Xwert Is
Xwert Is
V preklade: Načo kupovať za ťažké prachy G6 keď hneď na to bude V30 ktorá bude stáť +- rovnako ale bude lepšia.
Tvl to je zas logika ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze