SAZKAmobil slaví 1. narozeniny. Získal již 150 000 zákazníků

2

Přesně před rokem odstartoval virtuální operátor SAZKAmobil, který se za úspěchem vydal kombinací zajímavých cen, masivní reklamní kampaně a také možnosti vyhrát v loterii při dobití. Že se taktika vydařila, ukazuje i vysoký počet uživatelů.

SAZKAmobil

18. února 2014 byl do provozu uveden virtuální operátor SAZKAmobil a jeho Šťastná SIMka, která se mnohým vryla nesmazatelně do paměti, díky televizním reklamám či bilboardům, na kterých usměvavá SIMka lákala na služby nového virtuálního operátora. Po jednom roce fungování si SAZKAmobil vybudoval slušnou základnu uživatelů, jeho služeb již využívá přes 150 000 zákazníků. „Jednoduchá a transparentní nabídka služeb, dobré ceny, odměny za dobití (levné volání, internet ZDARMA, …) a v té době spuštěná číselná loterie SAZKAmobil šance oslovily širokou veřejnost a my jsme se tak stali nejrychleji rostoucím virtuálním operátorem v Česku,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

Tisková konference při příležitosti představení SAZKAmobilu v roce 2014

SAZKAmobil šanci vyhrálo 50 000 zákazníků

Spolu se spuštěním SAZKAmobilu byla uvedena také loterie, které se mohl zúčastnit každý zákazník, který si dobil a následně vsadil. „Více než 50 000 zákazníků, kteří si dobili a vsadili, vyhrálo v SAZKAmobil šanci a jackpot si odneslo hned 5 šťastlivců. Celková suma výher se blíží k 4 000 000 Kč,“ doplnil ředitel společnosti.

Další rekordy a zajímavosti

Kromě počtu zákazníků se SAZKAmobil může pochlubit i dalšími zajímavými čísly. Nejlepší zákazník provolal více než 268 hodin, což odpovídá neuvěřitelným 12 dnům. Mezi další rekordy patří jiný zákazník, který poslal celkem 14 185 SMS nebo nejvyšší jednorázové dobití 3 600 Kč. Vzhledem k nízkým cenám služeb v roamingu využívají lidé SAZKAmobil po celém světě, výjimkou nejsou ani exotické destinace jako Tanzanie nebo Nový Zéland.

Zdroj: TZ SAZKAmobil

Diskuze ke článku
Karel
Zákazníci s tak vysokými čisly jsou opravdu neuvěřitelní blázni, zřejmě neznají hodnotu peněz, když takto rozhazují a nemají nic lepšího na práci, než ztrácet zbytečně čas šaškováním s telefonem. Nechápu.
Luky
TELEKOMUNIKACE | KKCG možná utajila vybudování nového mobilního operátora.

Z původních plánů se zdá, že nesešlo. Zda za projektem stojí KKCG nelze určit.

Nováček se má tvářit jako 4. mobilní operátor a chce fungovat v sítích T-Mobile a O2.

Společnost by měla vzniknout letos z asociace poskytovatelů mobilních služeb.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze