Samsungy Galaxy Core II, Ace 4 a Young 2: známe české ceny

9

Jihokorejský Samsung se v posledních dnech činí. Předevčírem představil hned čtyři novinky, přičemž hned tři z nich již mají namířeno na český trh. České zastoupení dnes oznámilo nejen dostupnost, ale také ceny.

V pondělí Samsung představil čtyřlístek nových přírůstků do řady Galaxy. Jedná se o telefony nižší či nižší střední třídy s pouze průměrnou výbavou. Zajímavě může vypadat model Galaxy Ace 4, který by se mohl pokusit navázat na zašlou slávu svého praděda. Nabídne 4palcový displej, nejnovější Android 4.4 KitKat, dvoujádrový procesor, 1 GB RAM nebo podporu rychlých dat v sítích LTE. Startovací cena je však 5 399 Kč, což je poměrně dost. Uvidíme, jak se novince od srpna bude dařit.

Samsung Galaxy Ace 4

Další novinkou je Samsung Galaxy Core II, který volně navazuje na loňský model a se změnami byl velmi opatrný. Novinkou je tak modernější procesor nebo nejnovější Android 4.4 KitKat. Na každý pád můžete počítat s podporou dvou SIM karet nebo 4,5palcovým displejem. Galaxy Core II se na pultech českých obchodů objeví koncem července za 4 999 Kč.

Samsung Galaxy Core II

Třetí novinkou do party, která dostala tu čest zavítat do českých zemí, je Samsung Galaxy Young 2. I tentokrát je změn velmi pomálu a tou nejviditelnější bude větší, letos 3,5palcový displej. Jinak jde o základní telefon s nejnovějším Androidem, jednojádrovým procesorem či 3megapixelovým fotoaparátem. Start prodeje je naplánován na polovinu prázdnin a cenovka bude začínat na 2 399 Kč.

Samsung Galaxy Young 2

Zdroj: TZ Samsung

Diskuze ke článku
pavel
Už aby byli na trhu jdu do nich
lenka zahradnikova
Ja kupuju samsungy po kilech,,je to top znacka,,mam 3 na zachode v aute 3 a po byte minimalne 88 jojo,,,samsung je in znacka,,miluju samsung,,wow
Ondřej Koždoň
Ondřej Koždoň
Óóó žasnu nad tím jak každý z těch samsungů vypadá zcela jinak, ani náznak podobnosti :-D :-D :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze