Samsungu unikl oficiální obrázek modelu Galaxy S4 mini

12

Příchod malé verze vlajkového modelu Galaxy S4 je na spadnutí. Prozradil to nechtěně sám Samsung, kterému unikla podoba Galaxy S4 mini na stránce SamsungApps.

Na několik hodin se na stránkách SamsungApps objevil při výběru telefonu i Samsung Galaxy S4 mini. Doposud nepředstavený model, který má navázat na úspěch mini verze, odvozené od vlajkové lodi. V jeho výbavě najdeme dvoujádrový procesor s taktem 1,6 GHz, 4,3palcový AMOLED displej s rozlišením 960 x 540 pixelů či 32GB interní paměť. Operační paměť RAM bude záviset na verzi telefonu. Ta s 3G nabídne 1 GB RAM, avšak verze s LTE rovnou 2 GB RAM.

Samsung Galaxy S4 mini

Víme také o Androidu 4.2 Jelly Bean, osmimegapixelovém fotoaparátu či baterii, která nabídne slušnou kapacitu 2100 mAh. Nyní již také máme možnost nahlédnout na první snímek, který připravovaný model zachycuje v bílé variantě. Při startu prodeje, který se odhaduje na letní měsíce, se dočkáme ještě černé varianty Samsungu Galaxy S4 mini.

Zdroje: sammobile.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Hany
Takova vylepsena Galaxy S2.
Romualdo
Také bych to tak viděl, jako rozumný nástupce S2.
Displeji u S4 mini by slušelo HD rozlišení, One mini jej má mít také.
Honza
HTC one mini bude asi mít 1gb ram, 16gb interní paměti bez slotu na microSD, nevyměnitelnou baterii. Záleží na preferencích každýho. Pokud to samsung nezabije cenou tak S4 mini je pro mě vyhovující ...
Samsung maniac
Chudáci v HTC. Jak tomuto chtějí čelit a čím vážně nevím. Ta 2 GB verze vypadá dobře podle parametrů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze