Samsung zveřejnil seznam zařízení, které dostanou Android 4.4

41

Americké zastoupení jihokorejského Samsungu dnes zveřejnilo tiskovou zprávou, ve které zveřejnilo seznam zařízení, která se dočkají aktualizace na Android 4.4.2 KitKat. Jde většinou o vybavenější modely z loňského a předloňského roku. Konečně se tak uceleně oficiálně dozvídáme o plánech Samsungu ohledně aktualizace na nejnovější verzi.

Android 4.4 KitKat, aktuálně poslední verze operačního systému od Googlu, byl představen v říjnu loňského roku. Od té doby se roztočil kolotoč dotazů, jaké modely nový Android dostanou. První na řadu přišly modely Nexus, poté zařízení v Google Play Edici. Aktualizaci dostaly také dvě nejnovější Motoroly, a minulý měsíc se k vyvoleným přidalo HTC se svým modelem One.

Nyní s aktualizačním řádem přišel Samsung, konkrétně jeho americké zastoupení, které zveřejnilo seznam mobilů a tabletů, které se aktualizace na nejnovější Android 4.4.2 KitKat dočkají. Dle tiskové zprávy dojde k vypuštění aktualizací v USA již dnes a budou se postupně šířit v následujících měsících. Je prakticky jisté, že stejné zařízení se dočkají aktualizace i v dalších částech světa a modely uvedené níže se tak pravděpodobně dočkají aktualizace i u nás.

Jaké Samsungy obdrží Android 4.4.2 KitKat?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Filip Spěváček
Filip Spěváček
Chybí mi tam Samsung galaxy S2 :(
Milan
Mám Note II od T-mobile, ještě nemám 4.2 a už se chystá 4.4.2. Doufám, že zainteresovaní z T-mobile čtou Mobilmanii :-))
Bruslí
Zdravim, chci se zeptat, jestli se pocita i s dual SIM variantami. Konkretne me zajima S4 mini dual.
Dacek2
Galaxy Light vám chýba v tom zozname

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze