Samsung začíná prodávat růžová „áčka“

4

Nejnovější modely z řady Samsung Galaxy s označením A3 a A5 pro rok 2016 se začnou od příštího týdne prodávat na našem trhu také v růžovém provedení. Uživatelé si tak budou moci vybrat celkem ze čtyř barev, tedy černé, bílé, zlaté a růžové.

Samsung přidává další barevnou variantu k modelům Galaxy A3 a A5 pro rok 2016. Růžová barevná varianta má nalákat především něžnější pohlaví. Růžová varianta obou modelů bude k dostání od příštího týdne. Mimo nastupující růžové jsou telefony dostupné i v bílé, černé a zlaté.

TIP: Samsung představil nové modely Galaxy A: kov a sklo v hlavní roli

Samsung Galaxy A3 pro rok 2016 nabídne 4,7palcový displej s HD rozlišením. Výkon zajišťuje čtyřjádrový procesor, kterému sekunduje 1,5 GB RAM a 16 GB vnitřního úložiště. Model Galaxy A5 má pak větší úhlopříčku 5,2 palců s Full HD rozlišením. Procesor je pak z dílen Samsungu a jedná se osmijádrový Exynos taktovaný na 1,6 GHz. Operační paměť je vyšší o půl GB.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Johny
Ruzovich se moc neproda chtel jsem ho kouput pritelkyni a rekla mi ze ruzovy mobil je pro homouse xD ze kdyz tak by radsi stribrny xD .
Lsn
Pí*ovina, namyšlený pí*i mají už růžovýho ajfouna
Standa
Taky si myslím. Manželka a moje dvě pubertální dcery by mi ho omlatili o palici :-D všechny 3 když telefon tak černej nebo tmavě modrej. Já preferuju zlatou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze