Samsung vám opět vrátí peníze, tentokrát za modely Galaxy A

2

Chystáte se pořídit si nový telefon a máte vyhlídnutý Samsung řady Galaxy A? Pak vás potěší nabídka výrobce, který se rozhodl vám část peněz vrátit zpět. Akce probíhá do konce letních prázdnin a vztahuje se na modely Galaxy A3 (2016) a Galaxy A5 (2016).

Samsung Galaxy A

Samsung čas od času láká na své aktuální modely zajímavými akcemi. Aktuálně si vybral zajímavé telefony střední třídy Galaxy A3 (2016) a Galaxy A5 (2016). Při jejich nákupu můžete získat část peněz nazpět. V případě nižšího modelu jde o částku 1 000 Kč, u vyššího modelu vám Samsung vrátí 2 000 Kč. „Samsung Galaxy A3 a A5 (2016) jsou díky svému vzhledu, funkcím prémiových modelů a špičkovému fotoaparátu ideálním společníkem na cestování a trávení dovolené, ať už jste kdekoliv. Věříme, že nabídkou podpoříme i ty, kteří na léto ještě nejsou zcela vybaveni,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení ve společnosti Samsung Eletronics Czech and Slovak.

Samsung Galaxy A3 (2016)

Samozřejmě pro navrácení výše zmíněných částek musíte splnit několik podmínek. V prvé řadě je nutné telefon koupit ve vybraných obchodech. Těch je ale skutečně nespočet a jejich kompletní výčet naleznete na stránkách Samsungu. Dále musíte vyplnit registrační formulář, který najdete na stejných stránkách, a přiložit kopii vaší účtenky spolu s fotografií štítku vašeho telefonu. Vše je nutné stihnout nejpozději do 14 dnů od koupě.

Samsung Galaxy A5 (2016)

Akce započala dnes 15. července 2016 a teoreticky končí až 30. srpna 2016. Samsung nicméně omezil počet zaregistrovaných přístrojů. V případě modelu Galaxy A3 (2016) jde o maximálně 3 300 kusů, u Galaxy A5 (2016) o 2 100 kusů. Po vyčerpání těchto limitů už nebude možné žádat část peněz zpět.

Zdroj: Tisková zpráva Samsung

Diskuze ke článku
Standa
No tyhle akce si myslím jsou docela v pohodě. I když cenu šedivek s dovozu to nedožene. Ale je na každým jestli preferuje oficiální distribuci. Každopádně ostatní výrobci jako Huawei zatím nic podobného nenabídli.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze