Samsung vysvětluje, co vše dokáže 108Mpx senzor ISOCELL Bright HM1

16
Samsung vysvětluje, co vše dokáže 108Mpx senzor ISOCELL Bright HM1
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Senzor ISOCELL Bright HM1 skládá pomocí technologie Nonacell 9 pixelů do jednoho
  • Sourozenec ISOCELL Bright HMX skládá „pouze“ 4 pixely do jednoho

Samsung zveřejnil na svém oficiálním YouTube kanálu sérii videí zaměřených na senzor ISOCELL Bright HM1, který se chlubí technologií Nonacell, pomocí níž skládá 9 pixelů do jednoho. Tím se odlišuje od dříve představeného 108Mpx senzoru ISOCELL Bright HMX, jenž skládá „pouze“ 4 pixely do jednoho a využívá jej například Xiaomi Mi Note 10 nebo nově představená Motorola Edge+. Pokud se chcete dozvědět více o tomto senzoru a zároveň zjistit, co vše technologie ISOCELL umí, doporučujeme se podívat na níže přiložená videa.

Diskuze ke článku
End
DxO nám to taky řeklo že Samsung je neschopný a dotáhl se na loňské modely. A btw tohle je druhá verze 108MPx ta první má Xiaomi Mi note 10 a fotí to lépe a stojí méně.
Pesedm
Bla bla bla...
RRR
Kdyby testy na DXO byly podlacený, tak by Samsung neskončil na 6.(7) místě. :D Doufám, že Note 20 se zbaví 100 násobnýho přiblížení a udělají něco použitelnýho.
Dragereker
Senzor nieje samotný problém u S20 Ultra (a celkovo rady S20), ale použitý procesor. Image signal procesor u Exynosu horšie spracováva fotografie ako u Snapdragonu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze