Samsung vypouští Android 4.1 pro Galaxy Ch@t, zatím ve Španělsku

7

Jediný zástupce řady Galaxy od Samsungu, který nabízí hardwarovou QWERTY klávesnici na našem trhu, se zřejmě brzy dočká aktualizace na novější Android. Samsung ji nyní spustil ve Španělsku.

V červenci loňského roku Samsung představil model Galaxy Ch@t, který se následně v září dostal na náš trh. Levný model svou výbavou nijak neohromil. Pouze třípalcový displej, navíc s mizerným rozlišením nebo jen 2megapixelový fotoaparát. Zaujal ale hardwarovou QWERTY klávesnicí. Ta však nedosahala vysokých kvalit. Ve výbavě se vyjímal jednojdárový procesor s taktem 850 MHz nebo Android 4.0. Líbivé bylo bílé provedení. Již před několika měsíci Samsung poměrně překvapil a slíbil aktualizaci na novější Android i pro tento low-end.

Čtěte také: Recenze Samsung Galaxy Ch@t – Jeden z posledních

Samsung Galaxy Ch@t

Nyní se zdá, že nadešel čas dostát slibům. Samsung uvolňuje Android 4.1.2 Jelly Bean pro Galaxy Ch@t, prozatím pouze ve Španělsku. Aktualizace je šířena jak vzduchem (OTA), tak přes program Kies. Je velmi pravděpodobné, že se aktualizace brzy rozšíří do dalších zemí. V diskuzi nám můžete dát vědět, zda vám již aktualizace na váš telefon dorazila, případně jaké novinky registrujete.

Technické parametry Samsung Galaxy Ch@t

Kompletní specifikace
Konstrukce118,9 × 59,3 × 11,7 mm, 112 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 3" (240 × 320 px)
Fotoaparát2 Mpx (1 600 × 1 200), , video: 320 × 240 px, 25 FPS
ChipsetCPU: 1×850 MHz
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 2 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 3.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.0
Akumulátor1 200 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostzáří 2012, 3 500 Kč

Zdroje: androidos.in

Diskuze ke článku
stepo
si delate srandu ne? v diskuzi maji dat vedet majitele tohoto shitu jestli uz jim dosla aktualizace? snad si nemyslite ze by nekdo vlastnil..ze by nekdo investoval svoje penize do takove opravdu takove sunky..no to snad ne.
m
ano zavist ze takytp shit dostava aktualizaciu a ja na galaxy s advance ktory stal 300 eur nic
jakub
Ja,mám tiež 2.3 se play a už som sa zmieril s tým že tam ostane, a pokiaľ má pamäť neklame tak samsung má aj galaxy y pro s qwerty
druh8472
Jen šunky nedostávají aktualizace :-p Tak tady memavejte s nějakou galaxy S která už to má zase ještě z prahystrickou verzi OS :-D :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze