Samsung vybírá: v ČR se objeví jen některé nové modely, víme jaké

7

Jihokorejský Samsung chrlí jednu novinku za druhou a často nevíme, které nové telefony a tablety se dostanou i na náš trh. České zastoupení nám nyní situaci objasnilo a přinášíme vám přehled, které nové modely od Samsungu můžeme očekávat.

Samsung za posledních několik měsíců představil hned několik nových chytrých telefonů a tabletů. Některé se na našem trhu již prodávají, například Galaxy S5 nebo Galaxy TabPRO 8.4, jiné na trh brzy zamíří, například Galaxy K Zoom. Zbývá však spoustu modelů, nad kterými doposud visel otazník.

Objeví se u nás

Nový model, který se dočká nasazení v České republice je Samsung Galaxy Grand 2. Ten byl oficiálně představen již v listopadu a cesta na náš trh mu tak zabere více než půl roku. Každopádně pokud Samsung nasadí slušnou cenovku, má Grand 2 co nabídnout. Jde například o 5,25palcový HD displej, čtyřjádrový procesor nebo 8megapixelový fotoaparát.

Samsung Galaxy Grand 2 se u nás objeví

Neobjeví se u nás

Naopak musíme zapomenout na Samsung Galaxy Grand Neo. V lednu představený model s 5palcovým displejem, čtyřjádrovým procesorem a 16GB interní pamětí se na českém trhu oficiálně nikdy neobjeví.

Naopak Samsungy Galaxy Grand Neo, Galaxy TabPRO 10.1 a Galaxy TabPRO 12.2 zůstanou mimo český trh

Dále se už dostáváme k tabletům. Samsung se rozhodl, že letos představené modely Galaxy TabPRO 10.1 a Galaxy TabPRO 12.2, jenž se oba mohou pyšnit displeji s velmi vysokým rozlišením, se v České republice prodávat nebudou. Pokud vás nová série modelů PRO zaujala, musíte vybírat mezi Galaxy NotePRO 12.2 a Galaxy TabPRO 8.4, které se již na našem trhu prodávají.

Diskuze ke článku
Mário Pliska
Mário Pliska
Nechci kecat ale GN3 neo maji v Samsungu v Brne uz dlouho...
Mário Pliska
Mário Pliska
Vykonove to odpovida S4.
Ferko Lakatoš
Jen by mně zajímalo co třeba prodává Alza.wc pod názvem Samsung Galaxy Grand Neo Duos (GT-I9060) za cenu 5990 Kč...Připadá mi stejný, jen má menší 8GB paměť..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze