Chytré hodinky od Samsungu pro veletrh IFA? Ano, půjde o Gear Sport

aktualizováno
3
Chytré hodinky od Samsungu pro veletrh IFA? Ano, půjde o Gear Sport
  • Veletrh IFA 2017 začíná již za týden a bude plný novinek
  • Podílet by se na nich měl i Samsung, údajně představí chytré hodinky
  • Mělo by se jednat o model Gear Sport

Aktualizováno 25. 8. 2017

Informace o případném představení chytrých hodinek od Samsungu získávají reálnější obrysy. Unikl snímek prezentace, na kterém se nachází doposud nepředstavený model Gear Sport. Mělo by jít o budoucí chytré hodinky od Samsungu s kruhovým displejem a systémem Tizen 3.0. Prozrazena je také odolnost proti vodě do 5 atmosfér, což hodinky předurčuje k využití při plavání. K představení by mělo dojít za týden na veletrhu IFA 2017.

Samsung Gear Sport

Původní informace z 24. 8. 2017

Včerejšek byl pro jihokorejský Samsung velkým dnem. V New Yorku představil nejen tabletofon Galaxy Note8, ale také chytrý náramek Gear Fit 2 Pro. Dle všeho se zdálo, že minimálně na několik týdnů si Samsung všechny své novinky vystřílel a berlínská IFA ostrouhá. Opak však nejspíše bude pravdou, alespoň to naznačují poslední informace. Výrobce by v příštím týdnu měl představit další generaci chytrých hodinek. Nejde přitom o kdejakou spekulaci, nýbrž o informaci od DJ Koha, prezidenta mobilní divize Samsungu.

Bohužel jsme se nedočkali žádných konkrétních informací týkajících se následovníka loňské řady Gear S3. Je velmi pravděpodobné, že hodinky bude opět pohánět systém Tizen a znovu se zřejmě dočkáme kruhového tvaru. DJ Koh uvedl jen to, že u chytrých hodinek je nutný větší důraz na sledování zdraví uživatele, což vidí jako základní předpoklad pro jejich větších úspěch. Mnozí by jistě oponovali, že silnější baterie by také nebyla k zahození. Moudřejší budeme v příštím týdnu, kdy by k odhalení mělo dojít.

Zdroj: gsmarena.com, cnbc.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
sasci
10 let stara technologie. co pro nas mate schovano za deset let? nepouzivate to nahodou ted? smesnej svet vymrdanej. smartwatch:D ten kdo je pouziva se asi povazuje za idiota proto je potrebuje ze
Robin Pedepaček
Robin Pedepaček
Já bych raději slovo Chytré Michale Pavlíčku vypustil,nahradil jej slovem pasivní hodinky.Proč ? Ty hodinky prakticky bez smartphonů jsou mrtvý,nic neumí.V terénu prostě bez propojení ze smartphonem nic nejde.Za tu cenu si raději koupím mobil s pořádným displayem co už umí fotit,příjmat a posílat SMSky,MMSky,E-Maily...Uvažoval jsem o nich,ale cena,absence SIM card,nepodpora appek mně odradila stejně jako Huawei Watch 2 Sport.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze