Samsung Galaxy Book S bude pohánět Snapdragon 855 spolu s 8 GB RAM

aktualizováno
Samsung Galaxy Book S bude pohánět Snapdragon 855 spolu s 8 GB RAM
Fotografie: Samsung
  • Galaxy Book S se má objevit na trhu ve třetím kvartálu letošního roku
  • Zařízení se chlubí 12palcovým OLED displejem s podporou chytrého pera S Pen

Aktualizováno 26. 7. 2019

Připravovaný „2v1“ od Samsungu s názvem Galaxy Book S prošel populárním benchmarkem Geekbench, díky čemuž se k nám dostaly další informace. Víme tak například, že v zařízení by se měl nakonec objevit Snapdragon 855, kterému bude dělat společnost hned 8 GB operační paměti, a rovněž se potvrdilo, že nebude chybět ani podpora Bluetooth 5.0. Specifikace se mohou pochopitelně s postupem času ještě mírně měnit, v současnosti je zařízení stále v testovací fázi.

Původní informace z 25. 7. 2019

LetsGoDigital přichází s informací o tajemném 2v1 zařízení od Samsungu. Údajně by se mělo jednat o „tablet“ podobný Surface Pro od Microsoftu s velikostí obrazovky 12 palců, jež má vynikat technologií OLED a podporou chytrého pera S Pen, které bude standardně dodáváno se zařízením. O výkon se pravděpodobně postará Snapdragon 850 a cenovka by se měla zastavit na hodnotě tisíce amerických dolarů (přibližně 27 tisíc korun).

Bluetooth certifikace, která byla zveřejněná během včerejšího dne, přitom potvrzuje, že se nebude jednat o Galaxy Book 3, jak se prvně mnozí domnívali, nýbrž o model s kódovým označením SM-W767, jenž si ponese jméno Samsung Galaxy Book S.

Ze zveřejněné certifikace máme rovněž potvrzeno, že Galaxy Book S poběží na Windows a nebude mu chybět podpora Bluetooth 5.0. Podle dostupných informací by se měla novinka objevit na trhu ve třetím kvartálu letošního roku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze