Samsung přináší aprílové slevy, Galaxy S8 startuje na 14 tisících korun

11
Samsung přináší aprílové slevy, Galaxy S8 startuje na 14 tisících korun
  • Samsung se rozhodl dočasně zlevnit řadu Galaxy S7 o 3 tisíce korun
  • Na loňské modely Galaxy S8 a Note8 pak uspořádal akci typu cashback ve výši 4 tisíc korun

Samsung uspořádal jarní úklid svých skladů, což znamená jediné – slevy a výprodeje. Dost možná vůbec poslední sleva přichází na Samsungy Galaxy S7 a Galaxy S7 edge. Tyto dva smartphony budou od 3. do 8. dubna dočasně zlevněny o tři tisíce korun v obchodech mimo operátory. Galaxy S7 tak po slevě vyjde jen na 10 990 Kč z oficiální české distribuce, zatímco verze Galaxy S7 edge bude stát 11 990 Kč.

Samsung Galaxy S8

Jiný druh akce započal pro Samsungy Galaxy S8, Galaxy S8+ a Galaxy Note8. V jejich případě Samsung přistoupil ke klasickému cashbacku, tentokrát ve výši 4 tisíc korun. Telefon tedy nejdříve zakoupíte (vybrané obchody a operátoři), následně zaregistrujete společně s účtenkou a Samsung vám zpětně pošle 4 tisíce korun. Galaxy S8 tak po odečtení cashbacku vyjde na 13 990 Kč. Větší Galaxy S8+ bude stát 17 990 Kč a tabletofon Galaxy Note8 22 290 Kč. Tato akce započíná 3. dubna a končí 29. dubna 2018.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Lagy do každé rodiny a možná bude i ohňostroj. Kupujte, nebudou (vidět pixely AMOLEDu)!
Hecht
Hm, pěkné ceny, ale já stejně vzal S9. Lepší telefon jsem v ruce neměl.
Chelsea
Koupit Samsung za standardní cenu je vyloženě pech.
rypec
Sleva S8 na 14 tisíc? Před 2 měsíci jsem při vybírání telefonu koukal i na Samsungy a na německým Amazonu za S8 byla 14 tisíc běžná cena... Aktuálně tam je za nějakých 13300 (od Amazon.de). A nemusí se nikomu poskytovat osobní informace kvůli cashbacku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze