Samsung představuje příslušenství pro Galaxy Note9

2
Samsung představuje příslušenství pro Galaxy Note9
  • Samsung začal před několika dny s prodejem své nejnovější vlajkové lodě Galaxy Note9
  • Nyní představuje příslušenství k ní určené

Clear View Standing Cover

Clear View Standing Cover udrží Galaxy Note9 v ideální poloze pro tvorbu selfie či sledování filmu. Navíc můžete přijímat hovory, kontrolovat notifikace a provádět další úkony bez nutnosti otevírat kryt. K dispozici je ve dvou barevných vyhotoveních – černém a modrém. Doporučená maloobchodní cena činí 1 399 Kč.

Samsung Galaxy Note9

LED View Cover

Šikovné funkce, styl a ochrana. Tím se vyznačuje kryt LED View Cover, který vás pomocí LED světel upozorní na příchozí hovory, zprávy, a ještě mnohem více. Dokonce můžete jeho prostřednictvím ovládat i funkce přehrávání hudby. Přiřaďte svým kontaktům některou z přednastavených ikon, nebo si vytvořte vlastní. K dispozici je v černé a modré barvě. Doporučená maloobchodní cena je 1 599 Kč.

Samsung Galaxy Note9

Leather Wallet Cover

Pouzdro Leather Wallet Cover je vyrobené z pravé italské kůže a díky speciálním mikrovláknům zabezpečí skvělou ochranu telefonu. Navíc ho můžete využít i jako pouzdro na karty. Kryt je k dispozici v černé a červené barvě. Doporučená maloobchodní cena činí 1 399 Kč.

Samsung Galaxy Note9

Silicone Cover

Pod jemným a hladkým povrchem krytu Silicon Cover se skrývá vysoká odolnost a možnost pohodlné manipulace se smartphonem. Jemný materiál chrání telefon před nárazy, zatímco mikrovlákna zabraňují jeho opotřebování. Telefon můžete navíc stylově doladit výběrem správné barvy krytu. Prodává se v černé, modré a bílé barvě. Doporučená maloobchodní cena je 599 Kč.
Samsung Galaxy Note9

Standing Cover

Kryt Protective Standing Cover získal certifikaci vysoké úrovně zabezpečení. Je vybaven i šikovným stojanem, který zaručí pohodlné sledování vašeho obsahu na Infinity displeji. Pozorovací úhel si zvolíte vy. K dispozici je v černé a šedé barvě. Doporučená maloobchodní cena činí 999 Kč.

Samsung Galaxy Note9

Clear Cover

Průhledný Clear Cover udrží váš smartphone v bezpečí, aniž by jakkoli narušil jeho styl. Doporučená maloobchodní cena činí 399 Kč.

Samsung Galaxy Note9

Náhradní pero S Pen

Pokud náhodou ztratíte S Pen, nemusíte zoufat. Můžete si opatřit nový, přesně v té barvě, kterou jste měli – černý/žlutý. Doporučená maloobchodní cena je 699 Kč.

Samsung Galaxy Note9

Duální bezdrátová nabíječka

Už si nemusíte vybírat, které zařízení budete nabíjet jako první. S duální bezdrátovou nabíječkou můžete nabíjet dvě zařízení naráz. Šikovný stojan vám umožní během nabíjení telefonu sledovat váš oblíbený film nebo psát zprávy přátelům. K dispozici je v černé nebo bílé barvě. Doporučená maloobchodní cena je 2 199 Kč.

Samsung Galaxy Note9

Bezdrátová nabíjecí podložka

Nabíjejte bez jakéhokoli zapojování. Stačí, když své zařízení položíte na bezdrátovou nabíjecí podložku s certifikací Qi. Spolehlivě a plně nabije všechny vaše přístroje kompatibilní s Qi, a to včetně hodinek, aniž byste se museli zatěžovat používáním kabelů. V prodeji je v černé a bílé barvě. Doporučená maloobchodní cena činí 1 299 Kč.

Samsung Galaxy Note9

DeX Cable

K tomu, abyste mohli používat Samsung DeX, vám bude stačit jen jeden kabel. Pomocí DeX Cable s HDMI a USB-C konektory propojíte externí obrazovku s Galaxy Note9 nebo s Samsung Galaxy Tab S4 – a můžete začít pracovat jako na klasickém stolním počítači. Kromě toho se DeX Cable jednoduše přenáší a zapojuje. Doporučená maloobchodní cena je 899 Kč.

Samsung Galaxy Note9

Multiport Adapter (LAN)

S Multiport adaptérem si můžete vytvořit vlastní počítačové centrum a sledovat oblíbená multimédia ve špičkovém 4K Ultra HD rozlišení. Jednoduše připojte Galaxy Note9 nebo tablet Samsung Galaxy Tab S4 k televizoru či monitoru prostřednictvím HDMI kabelu (není součástí balení) a zažijte obsah ve velkém formátu. Navíc se můžete prostřednictvím kabelu připojit k internetu a připojit i externí disk. Doporučená maloobchodní cena činí 2 499 Kč.

Samsung Galaxy Note9

HDMI adaptér

Nový HDMI adaptér propojí Galaxy Note9 s jakýmkoli zobrazovacím zařízením, které využívá HDMI připojení (HDMI kabel není součástí balení). Díky jeho malým rozměrům ho můžete nosit stále s sebou. Doporučená maloobchodní cena je 999 Kč.

Samsung Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note9 512 GB

Rozměry161,9 × 76,4 × 8,8 mm, 201 g
DisplejSuper AMOLED, 6,4" (2 960 × 1 440 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorExynos 9 Octa (9810), 4×2,7 GHz + 4×1,7 GHz
PaměťRAM: 8 GB, úložiště: 512 GB, microSD
Akumulátor4 000 mAh, doba nabíjení: 1:50 hodin
Diskuze ke článku
Markus
A alcantara kryt ako napr na s9+ s9? Mam momentalne s9+ a cierny alcantara kryt ktory je bombovy no na note9 by som ho tiez privital...skoda velka dokonca na note8 su a na note 9 nie je to skoda...
Bogoran
Dobrý den. Hodně by mě zajímalo jeslty HDMI adaptér / DeX Cable / Multiport Adapter (LAN) bude fungovat i na galaxy s9+, bylo by možné to odskouset pokavat to budete mít v redakci? Děkuji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze