Samsung představil nové paměťové karty pro mobily a kapesní herní konzole

Čím zaujmou?
6
Samsung představil nové paměťové karty pro mobily a kapesní herní konzole
Fotografie: Samsung
  • Jde o řady Samsung EVO Select a EVO Plus
  • Dostupné budou v různých kapacitách od 64 GB až po 1 TB

Samsung dnes představil nejnovější verzi paměťových karet microSD EVO Select a EVO Plus pro mobilní zařízení a kapesní herní konzole, jak uvádí v tiskové zprávě. Samsung EVO Select a EVO Plus se přitom mohou pochlubit zvýšenou přenosovou rychlostí až 160 MB/s, což představuje o 23 % více než u jejich předchůdců, a jsou tak perfektní i pro hraní, fotografování nebo natáčení videí ve vysokém rozlišení.


S rostoucím trhem mobilních a kapesních her jsme se snažili, aby přenosy dat v těchto zařízeních byly ještě rychlejší díky těmto aktualizovaným řadám EVO Select a EVO Plus,“ uvedl Jose Hernandez z oddělení paměťových produktů ve společnosti Samsung. „Vyslyšeli jsme také potřebu na další možnosti ukládání, což umožní 1TB paměťová karta pro digitální soubory, jako jsou hry, videozáznamy z telefonů, fotoaparátů a dronů, fotografie a kreativní návrhy,“ dodal.

Aktualizované karty velikosti microSD budou dostupné v různých kapacitách od 64 GB až po 1 TB. Za jejich vysokou spolehlivostí pak má stát fakt, že jsou odolné vůči vodě, extrémním teplotám, rentgenovému záření, opotřebení, pádům i zmagnetizování.

Diskuze ke článku
Standa Jandečka
Standa Jandečka
Naposledy upraveno: 9. 4. 18:02
Proč, když vlajky mají jen slot na dvě SIM a proč ještě eSIM? Tam by to přeci mělo smysl. Špičkové foťáky mají a hned po ruce by byla záloha. Už se mi jednou stalo.....fotil a natáčel jsem celý den přes 10 GB, průběžně jsem vše kontroloval, a pak najednou tam nebylo nic. Od té doby v časových úsecích zálohuji ( teď mám S24U) na flasku. Proto i lepší foťáky mají dva sloty na kartu a nahrávají na obě. Cloud není vždy v dosahu.
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
Je škoda, že Samsung už nedává paměťové karty do většiny svých telefonů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze