Samsung představil nové digitální fotorámečky řady V, P a H

Samsung představil nové digitální fotorámečky (řady V, P a H), do kterých si můžete ukládat fotografie a prohlížet si je. Digitální fotorámečky Samsung mohou být použity také jako nástěnné hodiny, kalendář, hudební přehrávač či dekorace.

Digitální fotorámečky Samsung jsou tzv. „dialog“ produktem, který kombinuje rychle se rozvíjející LCD technologie a analogovou přitažlivost starých fotorámečků. Jsou stále populárnějším dárkem pro nejrůznější příležitosti.

Samsung představil nové digitální fotorámečky řady V, P a H

Špičková řada V s Wi&hide;-Fi

Modely řady V (SPF-86V a SPF-105V) s úhlopříčkami 8 a 10 palců jsou vybaveny technologií Wi-Fi, díky které si můžete promítat fotografie uložené v počítači. Modely řady V automaticky obnovují a zobrazují obrázky umístěné na webových stránkách, které podporují Windows Live Space nebo Rich Site Summary (RSS), což je standardní formát přenosu obsahu založený na technologii XML.


Digitální fotorámečeky Samsung

Modelová řada P s vestavěnou baterií a reproduktorem

Modely řady P (SPF-86P a SPF-105P) umožňuje výběr mezi úhlopříčkami 8 a 10 palců a přináší vestavěnou paměť o velikosti 1GB, na kterou je možné uložit více než 3000 fotografií (jedna fotografie 3000 kB). Fotorámečky řady P také mají reproduktor pro přehrávání MP3 souborů a baterii, která zvládne až hodinu promítání. Tento model vám umožní prohlížet si obrázky a poslouchat hudbu kdykoli a kdekoli.


Digitální fotorámečeky Samsung

Snadno použitelná řada H

Modely řady H s úhlopříčkou 7 a 8 palců jsou rovněž vybaveny pamětí o velikosti 1GB. Pro snazší ovládání se na přední straně nacházejí ovládací dotyková tlačítka a jedno speciální tlačítko pro okamžité spuštění prezentace.

Technické parametry

Funkce
Řada H
Řada P
Řada V
Vnitřní paměť
1GB
1GB
64MB
Wi&hide;-Fi
-
-
ano
Přehrávání videa
-
-
ano
MP3
-
ano
ano
Vestavěná baterie
-
ano
ano

Všechny nové modely mohou být také použity jako minimonitor. K počítači je možné připojit fotorámečky pomocí USB kabelu a používat je jako druhý monitor, kam si lze „odložit“ drobné aplikace jako třeba přehrávač hudby. Digitální fotorámečky jsou vybaveny také několika typy hodin a kalendářů v různých designech. Díky tomu budou užitečné i v době, kdy si neprohlížíte obrázky. Všechny rámečky také můžete, pomocí volitelného držáku, připevnit na zeď, kde poslouží jako vkusná dekorace.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze